Football Talk

Λίβερπουλ: «Τίτλοι τέλους» για τον Ντιβόκ Οριγκί

Λίβερπουλ: «Τίτλοι τέλους» για τον Ντιβόκ Οριγκί

Το συμβόλαιο του Ντιβόκ Οριγκί με την Λίβερπουλ λήγει το φετινό καλοκαίρι, με τους «κόκκινους» να ανακοινώνουν και επίσημα την αποχώρηση ενός από τα πιο αγαπητά παιδιά της εξέδρας.

Οι δρόμοι της Λίβερπουλ και του Ντιβόκ Οριγκί «χωρίζουν» μετά από οχτώ χρόνια. Ο Βέλγος επιθετικός δεν αποτέλεσε ποτέ πρωταγωνιστή της ομάδας, σκόραρε όμως μερικά πολύ κρίσιμα γκολ, απέδιδε όποτε χρειαζόταν και κατά συνέπεια αγαπήθηκε πολύ από τους φίλους των «κόκκινων».

Μετά από οχτώ χρόνια παρουσίας στο Άνφιλντ, όμως, ο 27χρονος αποχωρεί για… άλλες πολιτείες. Συγκεκριμένα «φτιάχνει βαλίτσες» για Ιταλία, μιας και έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μίλαν, η οποία απ’ ότι φαίνεται θα γίνει το επόμενο «σπίτι» του. 

Ο Οριγκί αποκτήθηκε από την Λιλ το 2014 έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ και δόθηκε αμέσως εκεί δανεικός για έναν χρόνο. Εκ τότε εκπροσωπεί την Λίβερπουλ, με εξαίρεση ένα πέρασμα από την Βόλφσπουργκ την σεζόν 2017-18 με την μορφή δανεισμού. Με τους «κόκκινους» έχει σημειώσει 175 εμφανίσεις, σκοράροντας στο διάστημα αυτό 41 γκολ και μοιράζοντας 27 ασίστ.



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0