Football Talk

Μουντιάλ: Αποβάλλεται το Εκουαδόρ από τη διοργάνωση, στη θέση του η Χιλή!

Μουντιάλ: Αποβάλλεται το Εκουαδόρ από τη διοργάνωση, στη θέση του η Χιλή!

Κίνδυνος αποβολής από το Μουντιάλ του Κατάρ ελλοχεύει για το Εκουαδόρ, το οποίο αναμένεται να τιμωρηθεί βαριά για την χρησιμοποίηση του Καστίγιο.

Το Εκουαδόρ είχε χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Μπράιαν Καστίγιο, ο οποίος ωστόσο φαίνεται να είχε πλαστογραφημένο πιστοποιητικό γέννησης, σχετικά με την καταγωγή του και πλέον η χώρα κινδυνεύει με αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo.

Συγκεκριμένα, στο πιστοποιητικό γέννησης του ποδοσφαιριστή αναφέρει ότι γεννήθηκε στο Τζενεράλ Βιγιαμίλ Πλάγιας το 1998, αλλά στην πραγματικότητα είναι γεννημένος Τουμάκο της Κολομβίας το 1995! Έτσι, η Ομοσπονδία του Εκουαδόρ βρίσκεται υπό διερεύνηση για το συμβάν, με την τιμωρία να επιφέρει τον αποκλεισμό της ομάδας από το επερχόμενο Μουντιάλ.

Υπό το φως αυτών των εξελίξεων, κερδισμένη προκύπτει η Χιλή, η οποία επωφελείται από τους μηδενισμούς του Ισημερινού στα μεταξύ τους παιχνίδια στα οποία είχε συμμετοχή ο Καστίγιο και αναμένεται να πάρει τη θέση του Εκουαδόρ στο Μουντιάλ του Κατάρ. 



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0