Football Talk

Μπαρτσελόνα: Ζητάει μείωση μισθών ύψους 160 εκατ. ευρώ από τους ποδοσφαιριστές της

Μπαρτσελόνα: Ζητάει μείωση μισθών ύψους 160 εκατ. ευρώ από τους ποδοσφαιριστές της

Την ώρα που ο Τσάβι ετοιμάζεται να ενισχύσει την Μπαρτσελόνα ενόψει της νέας σεζόν, οι τωρινοί ποδοσφαιριστές της ομάδας «απειλούνται» με γερή μείωση στους μισθούς τους.

Πακτωλό χρημάτων θα χρειαστεί να δαπανήσει η Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν Μονάχου. Ο Πολωνός στράικερ δεν είναι ο μοναδικός τον οποίο καλοβλέπει ο κόουτς Τσάβι για τη νέα υπερ-ομάδα των «μπλαουγκράνα». Τα οικονομικά ζητήματα, πάντως, της ομάδας δεν παύουν να υφίστανται, εδώ και χρόνια άλλωστε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sport, ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Έδουαρδ Ρομέο αποκάλυψε ότι η καταλανική ομάδα χρειάζεται να περικόψει περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ για να... πατήσει στα πόδιατης. Μέρος αυτών θα χρειαστεί να βάλουν πλάτη οι ποδοσφαριστές. Από τα 500 εκατομμύρια, τα 160 θα προέλθουν από τη μείωση των μισθών των παικτών της Μπάρτσα.

Είναι μία σκέψη την οποία εκμυστηρεύτηκε στην ισπανική εφημερίδα ο Ρομέο και δεν αποκλείεται να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή ή προς ενημέρωση των ποδοσφαιριστών. Η οικονομική πολιτική των Καταλανών είναι εδώ και καιρό στο «κόκκινο» και η άμεση εύρεση χρημάτων χτυπάει την... πόρτα και των σταρ των «μπλαουγκράνα».

SPORT_3.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0