Football Talk

Αποκλειστικό BN Sports: Σε επαφή με τον Γκουτιέρες της Αϊντχόφεν ο Ολυμπιακός

Αποκλειστικό BN Sports: Σε επαφή με τον Γκουτιέρες της Αϊντχόφεν ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BN Sports, ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Αϊντχόφεν για την απόκτηση του Έρικ Γκουτιέρες.

Γράφει ο Νότης Χάλαρης

Με το θέμα του τεχνικού διευθυντή να προχωράει με γοργούς ρυθμούς, ο Ολυμπιακός δεν σταματάει τη μεταγραφική του ενίσχυση, καθώς θέλει να καλύψει τις τρύπες του ρόστερ του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BN Sports, η ομάδα του Πειραιά έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Έρικ Γκουτιέρες. Πρόκειται για τον 26χρονο μέσο του ολλανδικού συλλόγου, ο οποίος ψάχνει το επόμενο βήμα της καριέρας του και το συμβόλαιο του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως έχει όλο το πακέτο που χρειάζονται για τη μεσαία γραμμή, με τον ίδιο να έχει γεμάτη σεζόν με 39 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Παράλληλα, είναι 30 φορές διεθνής με το Μεξικό και από τα βασικά στελέχη της χώρας του. Να θυμίσουμε πως οι Ολλανδοί δαπάνησαν 6,6 εκατ. ευρώ για τον αποκτήσουν το καλοκαίρι του 2018.

Δεν έχει γίνει γνωστό σε τι φάση βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις αλλά πρόκειται για μία περίπτωση που ενδιαφέρει αρκετά τον Ολυμπιακό.

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0