Football Talk

Λεβαντόφσκι: «Θέλω όλο αυτό να τελειώσει, δεν είμαστε εχθροί με τη Μπάγερν»

Λεβαντόφσκι: «Θέλω όλο αυτό να τελειώσει, δεν είμαστε εχθροί με τη Μπάγερν»

Να ηρεμίσει τα πνεύματα θέλησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος ωστόσο εξέφρασε ξανά την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μπάγερν Μονάχου.

Σε δηλώσεις σχετικά με το μέλλον του στη Μπάγερν Μονάχου προέβη (ξανά) ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός φορ ανέφερε και πάλι πως επιθυμεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο, ρίχνοντας αυτή το φορά τους τόνους και υπογραμμίζοντας πως αναζητά μια λύση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά:

«Πάντα προσπαθούσα να κάνω το καλύτερό μου για την Μπάγερν και εκτιμώ πραγματικά τους οπαδούς της, πάντα με στήριζαν. Αλλά νομίζω ότι αν δεν ήμουν ειλικρινής για την κατάστασή μου τώρα, θα ένιωθα ότι δεν είμαι να είμαι δίκαιος με τους οπαδούς. Ελπίζω να με καταλάβουν μια μέρα».

Για τις κατηγορίες ότι είναι αχάριστος και εγωιστής: 

«Όχι, δεν είμαι. Ξέρω τι έχω ζήσει σε αυτόν τον σύλλογο και το εκτιμώ πολύ, σε οκτώ χρόνια τα έχω δώσει όλα, αλλά τώρα νιώθω ότι είναι ώρα για ένα νέο στάδιο».

Ερωτηθείς για τον ένα χρόνο που απομένει στο συμβόλαιό του, ο έμπειρος στράικερ, δήλωσε ότι: «Σέβομαι την Μπάγερν και τους κανόνες της, ειδικά μετά από τόσα χρόνια εδώ, δεν θέλω να θεωρηθεί κάτι εγωιστικό, έχω συμβόλαιο, αλλά θέλω και ο σύλλογος να καταλάβει πώς νιώθω». Για τον λόγο αυτό επανάλαβε: «έχω ενημερώσει την Μπάγερν και εξήγησα και δημόσια ότι πήρα την απόφαση να μην ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Άρα δεν έγινε περαιτέρω κουβέντα για το μέλλον μου στον σύλλογο, ήθελα να βάλω ένα τέλος στις εικασίες».

Για το αν πιστεύει ότι θα μπορέσει να φύγει τελικά αυτό το καλοκαίρι: 

«Δεν ξέρω, έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου, οπότε ζήτησα από τον σύλλογο άδεια για μεταγραφή, νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση σε αυτή την κατάσταση, γιατί θα μπορούσαν να πάρουν χρήματα απ' τη μεταγραφή μου και εγώ θα είχα την ευκαιρία να αντιμετωπίσω μια νέα πρόκληση σε άλλο σύλλογο για μερικά χρόνια ακόμα, αυτή είναι η επιθυμία μου».

Έπειτα πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να επιβάλω τίποτα, θέλω να βρεθεί η καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές, αυτό έχω πει από την αρχή» και στέλνει ένα συμβιβαστικό μήνυμα στην Μπάγερν: «Θέλω να τελειώσει αυτό, για να ηρεμήσουν όλοι, γιατί η Μπάγερν και εγώ δεν είμαστε εχθροί. Μια σύγκρουση σαν αυτή φτιάχνει πολλά πρωτοσέλιδα».

Για τις ανύπαρκτες διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν: 

«Δεν θέλω να το συζητήσω άλλο, τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον σύλλογο» και προσθέτει ότι «εκτιμώ πολύ αυτόν τον σύλλογο και αυτή η πόλη ήταν ένα σπίτι για μένα». Αλλά προσθέτει ότι «οι χωρισμοί είναι μέρος του ποδοσφαίρου και χρειάζομαι μια αλλαγή, προτιμώ να λέω αυτό που σκέφτομαι».

Κατέληξε:

«Προσπαθώ να διαχωρίσω τι συμβαίνει στον κόσμο των μέσων ενημέρωσης και στον πραγματικό κόσμο και καταλαβαίνω ότι η σιωπή είναι σημαντική στους μεταγραφικούς χρόνους, δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά με την Μπάγερν.

Παραμένω πεπεισμένος ότι θα βρούμε μια συμφωνία μαζί».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0