Football Talk

Nations League: Ξεπέρασε τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον ο Κέιν, αρνήθηκε την ήττα η Αγγλία - Ίδρωσαν αλλά νίκησαν οι Ιταλοί! (video)

Nations League: Ξεπέρασε τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον ο Κέιν, αρνήθηκε την ήττα η Αγγλία - Ίδρωσαν αλλά νίκησαν οι Ιταλοί! (video)
Έφτασε τα 50 γκολ με την εθνική ο Κέιν και ξεπέρασε τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον. Απόλυτη ισορροπία στο ντέρμπι Γερμανίας - Αγγλίας (1-1). Σκόραραν και τα τρία γκολ της αναμέτρησης οι Ιταλοί και τελικά επικράτησαν επί της Ουγγαρίας (2-1).

Μεγάλοι κερδισμένοι οι Ιταλοί για τον τρίτο όμιλο του πρώτου γκρουπ δυναμικότητας  μετά την νίκη τους επί της Ουγγαρίας και την ισοπαλία των «πάντσερ» με τα «τρία λιοντάρια».

Σε ένα πολύ ωραίο πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ από Γερμανία και Αγγλία, οι δύο ομάδες είχαν τρομερό ρυθμό και η αναμέτρηση είχε ένα στυλ «run and gun» με τους Μουσιάλα και Χόφμαν να βρίσκονται πολύ κοντά στο 1-0, ενώ από την πλευρά των φιλοξενούμενων ο Σάκα να νικιέται από τον Νόιερ στο 45+1’ και στο 45+4’ ο επιθετικός της Άρσεναλ να «ξύνει» το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι Γερμανοί μπήκαν πάλι πιο δυνατά και αυτό απέφερε καρπούς με τον Χόφμαν να νικάει τον Πίκφορντ στο 50’ για να σηκώσει στο πόδι το Μόναχο για να πανηγυρίσει το 1-0. Μάλιστα, στο 69’ ο τερματοφύλακας της Έβερτον κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι, πιάνοντας τρομερό σουτ του Μίλερ.

Από την άλλη πλευρά, ο Μαγκουάιρ στο 75’ πήγε να πετύχει ένα πολύ φιλόδοξο γκολ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά που δυσκόλεψε τον Νόιερ, ο οποίος ένα λεπτό απέτρεψε με τρομερά αντανακλαστικά τον Κέιν από την ισοφάριση. Η πίεση από τα «τρία λιοντάρια» ήταν ασφυκτική και στο 87’ ο αρχηγός των Άγγλων κέρδισε πέναλτι και εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.

Την ίδια ώρα, η Ιταλία αντιμετώπισε την Ουγγαρία στην Τσεζένα και παρά το προβάδισμα 2-0 των «ατζούρι» από το πρώτο ημίχρονο χάρη στα γκολ των Μπαρέλα (30’) και Πελεγκρίνι (45’), το αυτογκόλ του Μαντσίνι στο 61’ για να ξαναβάλει στο παιχνίδι τους Μαγυάρους. Αλλά, κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη και η ομάδα του Μαντσίνι βρίσκεται μόνη πρώτη στον όμιλό της.

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0