Football Talk

Φινλανδία – Μαυροβούνιο 2-0: «Καθάρισε» σε 8 λεπτά, με πρωταγωνιστές τους Πογιάνπαλο και Πούκι! (video)

Φινλανδία – Μαυροβούνιο 2-0: «Καθάρισε» σε 8 λεπτά, με πρωταγωνιστές τους Πογιάνπαλο και Πούκι! (video)

Με τον Τίμο Πούκι να καταγράφει και πάλι ασίστ και τον Πογιάνπαλο να σκοράρει σε δύο περιπτώσεις, η Φινλανδία επικράτησε με 2-0 του Μαυροβουνίου και ανέβηκε στην κορυφή του 3ου γκρουπ του Nations League!

Μπορεί η Φινλανδία να είχε προηγηθεί και απέναντι στην Βοσνία Ερζεγοβίνη, αλλά να μην είχε καταφέρει να διατηρήσει το προβάδισμα, όμως αυτό δεν επαναλήφθηκε κόντρα στο αήττητο, σε επίσημο ματς στο 2022, Μαυροβούνιο.

Και αυτό διότι οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» την υπόθεση – νίκη σε 7 λεπτά. Πήραν το προβάδισμα με την συμπλήρωση μισής ώρας, έπειτα από ασίστ του Πούκι και τελείωμα του Πογιάνπαλο, ενώ στο 38’, ο ίδιος παίκτης έκανε δύο τα γκολ του και έθεσε τις βάσεις για το τρίποντο της Φινλανδίας.

Το μόνο που απέμενε άλλωστε για την ομάδα του Κανέρβα ήταν να διατηρήσει το «μηδέν», πράγμα που δεν είχε κάνει από τον Οκτώβριο του 2021 και την εκτός έδρας νίκη επί του Καζακστάν, με το ίδιο σκορ.

Ωστόσο, το Μαυροβούνιο έμοιαζε να έχει ξεμείνει από ιδέες, μιας και ολοκλήρωσε το ματς με μόλις μία εντός εστίας τελική σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο και από εκεί και πέρα, το έργο των Φινλανδών ήταν απλό.

Διαχειρίστηκαν το υπέρ τους 2-0, το διατήρησαν μέχρι τέλους και η κορυφή στο 3ο γκρουπ, μετά από 180 αγωνιστικά λεπτά, είναι γεγονός!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0