Football Talk

Πογκμπά: «Θέλω να παίζω ποδόσφαιρο και να είμαι ο εαυτός μου»

Πογκμπά: «Θέλω να παίζω ποδόσφαιρο και να είμαι ο εαυτός μου»

Ο Πολ Πογκμπά μίλησε για το μέλλον του, αλλά και για το γεγονός ότι θέλει να είναι ο αυτός του σε όποια ομάδα καταλήξει.

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος αποκάλυψε ότι στόχος του είναι να γίνει θρύλος, εντός και εκτός γηπέδου, αλλά και να αποτελέσει παράδειγμα για τις νεότερες γενιές.

Όσα είπε ο Γάλλος μέσος:

«Παίρνω τον χρόνο μου, σκέφτομαι, συνδυάζω τα κομμάτια. Θέλω μόνο το καλύτερο, θέλω να παίζω ποδόσφαιρο και να είμαι ο εαυτός μου. Θέλω να διασκεδάζω κάνοντας αυτό που κάνω, διαφορετικά δεν μπορώ να αποδώσω τα μέγιστα. Δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά. Μπορείς να χάσεις ένα παιχνίδι ή ένα τρόπαιο, αλλά πρέπει να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου. Αυτό ψάχνω, η νοοτροπία είναι το παν.

Το ποδόσφαιρο μού έδωσε την ευκαιρία να γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Έγινα παράδειγμα για πολλούς ανθρώπους, πρώτα από όλα για τα παιδιά. Αυτό που κάνω έχει μεγάλη επίδραση σε αυτά και μου δίνει την ευκαιρία να γίνω κάτι παραπάνω από ένας παίκτης. Θέλω να γίνω παράδειγμα, θρύλος εντός και εκτός γηπέδου.

Στο τέλος αυτά είναι που μένουν είναι νέοι παίκτες θα φτάσουν στο γήπεδο, αυτό που μένει είναι επίσης αυτό που χτίζεις έξω από το γήπεδο. Θέλω να αφήσω μια «κληρονομιά».

Το παράδειγμά μου είναι ο Μοχάμεντ Άλι. Ασπάστηκε το Ισλάμ όπως έκανα εγώ όταν ήμουν 18 ετών. Μερικές φορές το να είσαι Μουσουλμάνος δεν είναι εύκολο. Απλώς προσπαθείς να δείξεις το παράδειγμα των Μουσουλμάνων στον αθλητισμό και στην πραγματική ζωή, κάτι που μερικές φορές δεν είναι η ίδια εικόνα που φαίνεται».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0