Football Talk

Λοντίγιν για ΠΑΣ: «Δεν ξεχνώ και θα εκτιμώ πάντα αυτά που μου προσφέρατε»

Λοντίγιν για ΠΑΣ: «Δεν ξεχνώ και θα εκτιμώ πάντα αυτά που μου προσφέρατε»

Ο Γιούρι Λοντίγκιν με ποστ του στα social media αποχαιρέτησε την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και ευχαρίστησε για τις στιγμές που έζησε εκεί για ενάμιση χρόνο!

Ο Ελληνορώσος τερματοφύλακας είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφική κίνηση των πράσινων για το φετινό καλοκαίρι.

Κατά την αποχώρηση του από την ομάδα των Ιωαννίνων όμως, δεν παρέλειψε να αποχαιρετήσει τον ΠΑΣ με ανάρτηση του στα social media, με την οποία ευχαρίστησε τους Γιαννιώτες γράφοντας:

«Τελείωσε ένα ταξίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα! Αυτόν τον ενάμισι χρόνο στην ομάδα και στη πόλη των Ιωαννίνων, γνώρισα ανθρώπους που μου έδωσαν πολύ αγάπη! Έζησα πολλές χαρές και επιτυχίες! Στήριξη και πάθος για την ομάδα από τον κόσμο της! Αξέχαστες στιγμές μέσα και έξω από το γήπεδο!

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, τον πρόεδρο της κ.Χριστοβασιλη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου! Τους παράγοντες και προπονητές, όλους τους ανθρώπους που δούλεψα μαζί στα Γιάννενα! Φεύγω πολύ ευτυχισμένος για ένα νέο ταξίδι! Αλλά δεν ξεχνώ και θα εκτιμώ πάντα αυτά που μου προσφέρατε! Να είστε όλοι καλά! Εις το επανιδείν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0