Football Talk

Μυστηριώδης «μαύρη τρύπα» απείλησε να... ρουφήξει Αυστρία και Δανία! (video)

Μυστηριώδης «μαύρη τρύπα» απείλησε να... ρουφήξει Αυστρία και Δανία! (video)

Ένα πολύ περίεργο ματς ήταν αυτό μεταξύ Αυστρίας και Δανίας στο Ερνστ Χάπελ της Βιέννης, αφού εκτός από την καθυστερημένη έναρξη λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση, στο χορτάρι του γηπέδου έκανε την εμφάνισή της μια τρύπα!

Η Δανία επικράτησε με 2-1 της Αυστρίας για την δεύτερη αγωνιστική του Nations League, ωστόσο η έκβαση της αναμέτρησης είναι αυτό που έχει απασχολήσει λιγότερο τους πάντες μετά τα… αστεία και παράξενα που έλαβαν χώρα στο Ερνστ Χάπελ!

Αρχικά, η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε για 1,5 ώρα(!), καθώς στη Βιέννη υπήρχε γενικότερο πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση, κάτι που επηρέασε και τους προβολείς του Σταδίου. Παρόλα αυτά, ο κόσμος στις κερκίδες δημιούργησε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας τους φακούς από τα κινητά τηλέφωνα.

Το πιο παράξενο πάντως, συνέβη με το τελευταίο σφύριγμα του ματς. Μια μυστηριώδης τρύπα έκανε την εμφάνισή της στο κέντρο του γηπέδου. Μάλιστα, οι παίκτες της Δανίας εμφανώς απορημένοι με το γεγονός θέλησαν να επεξεργαστούν το άνοιγμα αυτό, με τον Σκοβ Όλσεν να βάζει το πόδι του μέσα!

Δείτε το βίντεο:

Ώρες αργότερα, ένας χρήστης στα forums του Reddit έδωσε μια πιθανή εξήγηση για το γεγονός. «Κάποιος από τους κύριους αγωγούς της υδρορροής του γηπέδου θα καταστράφηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όλο το νερό να λιμνάζει σε μια περιοχή και η υγρασία να διάβρωσε το χαλίκι αποστράγγισης. Ή αν πρόκειται για σιδερένιο σκελετό, να υποχώρησε η βάση του, κάτι που επίσης θα μπορούσε να οδηγήσει στη δημιουργία της τρύπας για τον ίδιο λόγο».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0