Football Talk

Nations League, Ανδόρα – Μολδαβία 0-0: Χωρίς νικητή η αναμέτρηση στην Ανδόρρα λα βέλα

Nations League, Ανδόρα – Μολδαβία 0-0: Χωρίς νικητή η αναμέτρηση στην Ανδόρρα λα βέλα

Δεν μπόρεσε να ζευγαρώσει τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής η Μολδαβία καθώς έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Ανδόρα που κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό στον 1ο όμιλο, της τέταρτης κατηγορίας του Nations League.

Ανδόρα και Μολδαβία αναμετρήθηκαν για την δεύτερη αγωνιστική του 1ου ομίλου της τέταρτης κατηγορίας στο Εστάντι Νασιονάλ. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στις νίκες καθώς έμειναν στο 0-0 και άφησαν βαθμούς. Οι γηπεδούχοι από την άλλη κατάφεραν να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στον όμιλο.

Ο αγώνας ήταν φτωχός σε φάσεις με τους Μολδαβούς να μην είναι σε καλή βραδιά παρ’ότι είχαν την υπεροχή και τον έλεγχο καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο 44’ ο Στίνα για λογαριασμό των φιλοξενούμενων, επηρέασε την ομάδα του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος αγωνίστηκε και στα 90’ λεπτά της αναμέτρησης, που δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα στη συνέχεια.

Ακόμα και με λιγότερους παίκτες, η Μολδαβία συνέχιζε να έχει τον έλεγχο, λογικό με βάση την δυναμικότητα των δύο ομάδων, ωστόσο η κατοχή μπάλας ήταν ανούσια. Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκάλεπτο προσπάθησαν να βγουν μπροστά δίχως όμως επιτυχία, με την λευκή ισοπαλία να έρχεται φυσιολογικά.

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης:

Ανδόρρα (Χεσούς Άλβαρεθ): Γκόμες, Πάβλος, Κ. Γκαρθία, Μ. Βάλες (12' Αλαβέδρα), Μ. Γιοβέρα, Θέρβος, Σ. Βιέιρα, Μ. Βιέιρα (46' Ρέμπες), Τζ. Ρούμπιο, Ζ. Αλάεθ (86' Μπερνάτ), Φερνάντεθ (58' Μαρτίνεθ)

Μολδαβία (Σ.Κλεστσένκο): Ντ.Ραιλεάν, Β.Πόσμακ, Β.Μπόλοχαν (46' Ντρος), Ιγκ.Αρμάς, Κ.Ρεβένκο, Β.Ράτσα, Μ.Πλάτιτσα (60' Κογιοτσάρου), Ο.Ρέαμπτσιουκ, Μαντρισένκο (46' Πλάτιτσα), Στίνα, Ίον Νικολαέσκου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0