Football Talk

Nations League, Ισλανδία – Αλβανία 1-1: Πρεμιέρα για τους φιλοξενούμενους με ισοπαλία

Nations League, Ισλανδία – Αλβανία 1-1: Πρεμιέρα για τους φιλοξενούμενους με ισοπαλία

Στην πρεμιέρα της στον 2ο όμιλο, της δεύτερης κατηγορίας του Nations League, η Αλβανία έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Ισλανδία, στο Ρέικιαβικ.

Στο γήπεδο Λογκαρνταλσβολούρ του Ρέικιαβικ, η Ισλανδία φιλοξένησε την ομάδα της Αλβανίας στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής, του ομίλου τους στη δεύτερη κατηγορία, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν πρεμιέρα στη διοργάνωση. Οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία 1-1, σε ένα παιχνίδι με αρκετά νεύρα και σκληρό παιχνίδι.

Στο πρώτο μέρος οι Αλβανοί ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν μεγάλες φάσεις στις δύο εστίες. Στο 30’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Σεφέρι και να πάνε στο ημίχρονο με το υπέρ τους 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι Ισλανδοί ανέβασαν την απόδοσή τους και ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους ωστόσο δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. Η ισοφάριση ήρθε πολύ γρήγορα, μόλις στο 49’ με τον Τορστέινσον να νικάει τον Μπερίσα για το 1-1. Στη συνέχεια, οι «Βόρειοι» έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να βρεθούν μπροστά στο σκορ δίχως όμως να το καταφέρουν.

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης:

Ισλανδία (Α. Βίνταρσον): Ρούναρσον, Σάμπστεντ, Μάγνκουνσον, Γκρέταρσον, Όλαφσον, Μπιάναρσον, , Χέλγκασον, Γιοχάνεσον, Σίγκουρντσον, Τορστέινσον, Γκούντγιονσεν

Αλβανία (Εντ. Ρέγια): Μπερίσα, Τζιμσιτί, Κουμπούλα, Ισμαϊλι, Χισάι, Αμπράσι, Γκασιούλα, Τσεκιτσί, Μπαλιού, Τσικαλέσι, Σουλεϊμάνοφ

Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0