Football Talk

Nations League: Τα δοκάρια… έσωσαν το Καζακστάν (1-0 τη Σλοβακία) – «Κόλλησαν» στο μηδέν Λευκορωσία και Αζερμπαϊτζάν!

Nations League: Τα δοκάρια… έσωσαν το Καζακστάν (1-0 τη Σλοβακία) – «Κόλλησαν» στο μηδέν Λευκορωσία και Αζερμπαϊτζάν!

«Φτωχά» ήταν τα ματς του 3ου ομίλου της τρίτης κατηγορίας του Nations League, με το Καζακστάν να παίρνει τη νίκη μέσα στην Σλοβακία, την ώρα που Λευκορωσία και Αζερμπαϊτζάν ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ.

Μέσα από ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, το Καζακστάν κατάφερε να αποδράσει από την Τρνάβα της Σλοβακίας με το «διπλό». Οι Καζάκοι πέτυχαν το μοναδικό  σε φάση που ξεκίνησε από πλάγιο άουτ. Μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας, ο Ασλάν Νταραμπάγιεφ έγινε αποδέκτης στο ύψος του πέναλτι και εκτέλεσε τον Ρόντακ στο 26’. Το γκολ αυτό «ξύπνησε» τους Σλοβάκους, οι οποίοι ανέβασαν ρυθμό ψάχνοντας το γκολ.

Ο Χαράσλιν ωστόσο στάθηκε άτυχος σε δύο περιπτώσεις, καθώς η κεφαλιά του στο 55’ και το σουτ στο 62’ σταμάτησαν αμφότερα στο δοκάρι! Στο 77’ οι Σλοβένοι κατάφεραν να σκοράρουν, αλλά οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ, καθώς η φάση ξεκίνησε από φάουλ και μετά από έλεγχο του video από τον διαιτητή, το γκολ ακυρώθηκε. Έτσι, το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος, με τους Καζάκους να σκαρφαλώνουν στην κορυφή του ομίλου, προσπερνώντας την Σλοβακία.

Στο έτερο ματς του ομίλου, Λευκορωσία και Αζερμπαϊτζάν έμειναν χωρίς σκορ στο «ουδέτερο» και κεκλεισμένων θυρών Στάντιον Καραντορντέ στη Σερβία. Οι Αζέροι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, απείλησαν αρκετά, ενώ μάλιστα είχαν δοκάρι στα πρώτα λεπτά. Στη συνέχεια η Λευκορωσία ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έχασαν σημαντική ευκαιρία, με τον Μαγκομενταλίγιεφ να διώχνει με υπερένταση την κεφαλιά του Σολοβέι. Στο δεύτερο ημίχρονο, καμία ομάδα δεν ρίσκαρε ιδιαίτερα, με την μεγάλη ευκαιρία να απουσιάζει και το 0-0 να παραμένει ως το φινάλε.

H Βαθμολογία του ομίλου:

1.Καζακστάν 6 2 (3-0)
2.Σλοβακία 3 2 (1-1)
3.Λευκορωσία 1 2 (0-1)
4.Αζερμπαϊτζάν 1 2 (0-2)

Επόμενη αγωνιστική (10/6)

Αζερμπαϊτζάν – Σλοβακία (19:00)

Λευκορωσία – Καζακστάν (21:45)



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0