Football Talk

Nations League, Λετονία – Λιχτενστάιν 1-0: «Ίδρωσε» αλλά διπλασίασε τις νίκες της στον όμιλο!

Nations League, Λετονία – Λιχτενστάιν 1-0: «Ίδρωσε» αλλά διπλασίασε τις νίκες της στον όμιλο!

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς για την Λετονία στο Nations League, που επικράτησε 1-0 του Λιχτενστάιν χάρη σε γκολ του Ζιούζινς.

Ζορίστηκε αρκετά η Λετονία για να κάμψει την αντίσταση του Λιχτενστάιν, αφού δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά παρά τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν, άργησαν αρκετά να διώξουν το άγχος. Το Λιχτενστάιν πάλεψε αρκετά για να φύγει έστω με τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δε τα κατάφερε.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα προήλθε από την «χρυσή» αλλαγή του Καζακέβικς, τον Άρτουρ Ζιούζινς. Ο Λετονός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 57’ και στο 73’ βρέθηκε στην κατάλληλη θέση για να εκμεταλλευτεί την ασθενή επέμβαση του Μπούχελ, σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, χρειάστηκε η συμβολή του VAR, καθώς αρχικά είχε υποδειχθεί λανθασμένα σε θέση οφσάιντ.

Έτσι, η Λετονία διπλασίασε τις νίκες της στον 1ο όμιλο της τέταρτης κατηγορίας του Nations League και στις 10 Ιούνη ταξιδεύει στην Μολδαβία για την 3η αγωνιστική. Το Λιχτενστάιν από την άλλη θα φιλοξενηθεί από την Ανδόρρα την ίδια ημέρα.

Λετονία (Ντ. Καζακέβικς): Στέινμπορς, Σαλβάλνιεκς, Τσερνομόρτζιτς, Ντούμπρα, Γιουργκόφσκις, Γιάουνζεμς (57’ Τσιγκάνικς), Εμσίς (57’ Ζιούζινς), Τόμπερς, Ικάουνιεκς, Ουλντρίκις, Γκουτκόφσκις (62’ Κρόλις)

Λιχτενστάιν (Μ. Στόκλασα): Μπούχελ, Μαλίν, Γκρούνενφελντερ, Βόλφινγκερ Σ., Γρκάμπερ (65’ Μπράντλε), Σέλε, Μπεκ, Νέτσερ (54’ Βόλφινγκερ Μ.), Χάσλε, Μάιερ, Φρικ (54΄ Βόλφινγκερ Φ.)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0