Football Talk

ΑΕΚ: Συνεχείς συσκέψεις Αλμέιδα, Κουχάρσκι και στελεχών – Τα μεταγραφικά και τα θέματα που συζητήθηκαν

ΑΕΚ: Συνεχείς συσκέψεις Αλμέιδα, Κουχάρσκι και στελεχών – Τα μεταγραφικά και τα θέματα που συζητήθηκαν

Η ΑΕΚ προχωράει και δουλεύει για την επόμενη ημέρα της – Ο καταμερισμός ρόλων στο οργανόγραμμα και οι πολλές συζητήσεις για μεταγραφικά και όχι μόνο – Ο ρόλος του Κονέ και ο Μπρούνο Άλβες.

Συνεχείς είναι οι συσκέψεις στην ΑΕΚ για ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό της προετοιμασίας και της αγωνιστικής σεζόν. Όλες τις τελευταίες ημέρες ο προπονητής Ματίας Αλμέιδα και ο τεχνικός διευθυντής Ράντοσλαβ Κουχάρσκι συζητούν και προχωρούν όλα τα μεταγραφικά και όχι μόνο θέματα. Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να υπάρξει και η πρώτη μεταγραφή για την ΑΕΚ, καθώς υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με έναν κεντρικό αμυντικό.

Χθες Κυριακή (5/6) μάλιστα, υπήρξε μία ακόμη συνάντηση με τη συμμετοχή κι άλλων στελεχών της ΠΑΕ στην οποία συζητήθηκαν ακόμη πιο αναλυτικά ορισμένα πράγματα. Πάρθηκαν αποφάσεις και τέθηκαν συγκεκριμένες προτεραιότητες βάσει των οποίων ήδη προχωρούν στη διοίκηση. Επιπλέον, συζητήθηκαν πιο αναλυτικά και λειτουργικά ζητήματα, με τον επιμερισμό ρόλων, καθώς υπήρξαν πολλές αλλαγές στο οργανόγραμμα, οι οποίες οδεύουν στην ολοκλήρωσή τους.

Το «παρών» σε αυτή τη σύσκεψη έδωσε τόσο ο διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς, όσο και ο Παναγιώτης Κονέ. Μάλιστα, ο Κονέ αποτελεί το κεντρικό στέλεχος του σχεδιασμού που έχει γίνει ως τώρα. Όσον αφορά την πρόσληψη του Μπρούνο Άλβες δεν υπάρχει προς στιγμή κάτι ουσιαστικό και υπάρχει αναμονή.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0