Football Talk

Απέρριψε προτάσεις και ανανεώνει με την Λίβερπουλ ο Μίλνερ!

Απέρριψε προτάσεις και ανανεώνει με την Λίβερπουλ ο Μίλνερ!

Έμοιαζε δεδομένο και το μόνο που μένει είναι να γίνει και επίσημο. Ο Γιούργκεν Κλοπ ήθελε τον Τζέιμς Μίλνερ στην Λίβερπουλ, ο παίκτης δεν μπορούσε να φανταστεί αλλού το μέλλον του και όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει στο Άνφιλντ μέχρι και το καλοκαίρι του 2023.

Ο υπαρχηγός της Λίβερπουλ, ο ποδοσφαιριστής που τα κάνει όλα και… συμφέρει, ο «στρατιώτης» που θέλει κάθε προπονητής στην ομάδα του, συνεχίζει με την κόκκινη φανέλα μέχρι και το 2023. Προφανώς και αναφερόμαστε στον Τζέιμς Μίλνερ, ο οποίος παρά το γεγονός πως έχει φτάσει στην ηλικία των 36 ετών, είναι τρομερά σημαντικός και συμβάλλει στον μέγιστο βαθμό κάθε φορά που καλείται να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο Κλοπ τον ήθελε οπωσδήποτε στο ρόστερ γι' ακόμα μια σεζόν και ο Μίλνερ δεν σκέφτηκε καμία άλλη ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, με το φινάλε του τρέχοντος συμβολαίου του.

Όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Fabrizio Romano, υπήρξαν σύλλογοι που τον προσέγγισαν, όμως εκείνος δεν το σκέφτηκε καν κι έχει αποφασίσει να παραμείνει στο Άνφιλντ, ανανεώνοντας τη συμφωνία του με τους «κόκκινους» μέχρι το 2023. Το μόνο που εκκρεμεί λοιπόν είναι η επισημοποίηση της παραμονής του στην Λίβερπουλ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0