Football Talk

Βουλγαρία – Γεωργία 2-5: Διέλυσε την ομάδα του Πετρόφ και πάει για άνοδο!

Βουλγαρία – Γεωργία 2-5: Διέλυσε την ομάδα του Πετρόφ και πάει για άνοδο!

Μία εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Γεωργία απέναντι στην Βουλγαρία στην έδρα της δεύτερης, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 5-2 και να είναι κοντά στην άνοδό τους στο Nations League!

Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση η Γεωργία επιβλήθηκε 5-2 της Βουλγαρίας στο «Χουβεφάρμα Αρένα» στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της 3ης  κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι διασύρθηκαν στο «σπίτι» τους, έχοντας ως συγκομιδή μόλις έναν βαθμό σε δύο εντός έδρας ματς, με άμεση συνέπεια το μέλλον του Γιασέν Πετρόφ να μοιάζει αβέβαιο.

Η έκβαση της αναμέτρησης επί της ουσίας είχε γίνει αντιληπτή από το ξεκίνημα, με τα γκολ του Νταβιτασβίλι στο 4ο λεπτό και του Αζάροφ στο 31΄.

Στην επανάληψη τα γκολ έπεφταν… βροχή και μέσα σε 19 λεπτά το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου. Στο 50΄μείωσε σε 2-1 η Βουλγαρία με κεφαλιά του Ίλιεφ, αλλά δύο λεπτά αργότερα η Γεωργία πήρε πάλι αέρα δύο τερμάτων με τον Ζιβζιβάτζε.

Στο 58’ ο  Κβαρατσέλια έκανε το 4-1 για να έρθει το 5-1 στο 69΄από τον Καζαϊσβίλι. Στο 83΄ο Στεφάνοφ διαμόρφωσε το τελικό 2-5, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κβεκβεσκίρι αστόχησε σε πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μιχαϊλοφ.

Κάπως έτσι, ήρθε το δύο στα δύο στον όμιλο για την ομάδα του Σανιόλ που αναμένει την συνάντησή της με την Βόρεια Μακεδονία εκτός έδρας.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0