Football Talk

Πογέτ: «Φίλαθλοι σας χρειαζόμαστε και τα παιδιά το αξίζουν»! (video)

Πογέτ: «Φίλαθλοι σας χρειαζόμαστε και τα παιδιά το αξίζουν»! (video)

Την απόδοση της Εθνικής ομάδας εκθείασε ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος θεώρησε πως η έκταση του σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, ενώ απηύθυνε κάλεσμα προς τους Έλληνες, ώστε να γεμίσουν το γήπεδο στον Βόλο!

Απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση και το 2/2 της Εθνικής μας ομάδας, παρουσιάστηκε ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος επισήμανε πως η έκταση του σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, 2 ή 3-0, ενώ δεν δίστασε να τονίσει την σημασία που θα έχει η προσέλευση του ελληνικού κοινού στα ματς που θα λάβουν χώρα στον Βόλο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το 0-2 ή 0-3 θα ήταν δίκαιο σκορ. Είχα ζητήσει προσωπικότητα από τους παίκτες και το έδειξαν. Αυτό είναι όμως το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Είναι εύκολο να το βλέπεις από μακριά, αλλά από μέσα είναι δύσκολο.

Το Κόσοβο είναι επιθετική ομάδα. Ήθελα να ελέγξω το ματς και παρότι τα πρώτα 15 λεπτά ήταν... τρελά, ακολούθως ήταν όπως το είχαμε σχεδιάσει. Θέλω να στείλω και ένα μήνυμα στον κόσμο: Σας χρειαζόμαστε, ελάτε στον Βόλο και γεμίστε το γήπεδο. Θα είναι πιο εύκολο για τα παιδιά να παίξουν, χρειάζονται τη στήριξή σας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0