Football Talk

Λημνιός: «Είχαμε μιλήσει πριν το ματς, θέλαμε το παιχνίδι και το πήραμε δίκαια»! (video)

Λημνιός: «Είχαμε μιλήσει πριν το ματς, θέλαμε το παιχνίδι και το πήραμε δίκαια»! (video)
Αποφασισμένη να πάρει τους τρεις βαθμούς ήταν η Εθνική μας ομάδα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με το Κόσοβο, με τον Δημήτρη Λημνιό να κάνει λόγο για μία ομιλία των παικτών, που τους έδωσε κίνητρο για να πάρουν τη νίκη.

Την κρισιμότητα της αναμέτρησης με το Κόσοβο είχαν αντιληφθεί άπαντες στις τάξεις της Εθνικής ομάδας, με τον Δημήτρη Λημνιό να δηλώσει πως είχε γίνει μία ομαδική ομιλία πριν το ματς, με φόντο τους τρεις βαθμούς και την κορυφή του ομίλου.

Αναφέρθηκε επίσης στην προσωπική του απόδοση, αλλά και στο γεγονός πως στόχος στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια είναι οι έξι βαθμοί.

Για την εμφάνιση της Εθνικής και την απόδοσή του: «Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερό μου παιχνίδι, αλλά νιώθω πως έκανα καλό ματς. Δίνω συγχαρητήρια σε όλους. Από το 1ο λεπτό ήμασταν αποφασισμένοι για να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Κάναμε μία ομιλία πριν το ματς, ότι πρέπει να το πάρουμε, γιατί μετά τη νίκη με την Βόρεια Ιρλανδία, θα κάναμε δύο βήματα πίσω. Κερδίσαμε δίκαια, πανηγυρίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.»

Για το πώς νιώθει ο ίδιος: «Είμαι σε καλή κατάσταση. Έχω καλή ψυχολογία, κοιτάω να κερδίζει η ομάδα και μοναδικός στόχος είναι η πρωτιά του ομίλου.»

Για το ότι θα παίξει στην γενέτειρά του, τον Βόλο: «Είμαι χαρούμενος για το 2/2 και νιώθω ανακουφισμένος που θα παίξω στην πόλη μου, τον Βόλο. Περιμένω τον κόσμο να έρθει, να στηρίξει. Έχουμε δύο ματς μπροστά και πρέπει να πάρουμε τους έξι βαθμούς»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0