Football Talk

Nations League: «Καθάρισε» την πρωτιά για τους Νορβηγούς ο Χάαλαντ, τεσσάρα η Σερβία!

Nations League: «Καθάρισε» την πρωτιά για τους Νορβηγούς ο Χάαλαντ, τεσσάρα η Σερβία!

Ο Έρλινγκ Χαάλαντ με δύο γκολ… καθάρισε το παιχνίδι απέναντι στην Σουηδία και εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου για την Νορβηγία κάνοντας το δύο στα δύο, ενώ παράλληλα η Σερβία φιλοδώρησε την Σλοβενία με… τέσσερα γκολ!

Δεύτερη αγωνιστική στο Nations League, με τη Σερβία να υποδέχεται την Σλοβενία και την Σουηδία την Νορβηγία, για τον τέταρτο όμιλο του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας!

Τα δύο παιχνίδια διαδραματίστηκαν παράλληλα, με τον Χαάλαντ να κάνει την αρχή στο 20 λεπτό της αναμέτρησης και να δίνει το προβάδισμα στους Νορβηγούς, όπου την Πέμπτη (02/06) επικράτησαν με σκορ 1-0 των Σέρβων, στο Βελιγράδι με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να είναι και πάλι ο σκόρερ. Οι Σουηδοί είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί και αυτοί με την μεριά τους, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Ο νέος στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι, με ένα ακόμα γκολ στο 69ο λεπτό, έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην αναμέτρηση! Ωστόσο, η Σουηδία με ένα γκολ του Ελάνγκα μείωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και καθόρισε το τελικό 2-1.
FUhALWbX0AMoJHV.jpg

Στην άλλη αναμέτρηση, οι Σέρβοι σκόραραν πρώτοι και βρήκαν το γκολ που τους έδωσε το προβάδισμα με τον Μίτροβιτς στο 24ο λεπτό, με τον Στογιάνοβιτς να έχει διαφορετική άποψη και ισοφάρισε έξι λεπτά αργότερα φέρνοντας την απόλυτη ισορροπία στο σκορ της αναμέτρησης. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο μισό, χρειάστηκαν μόλις έντεκα λεπτά για να ανακτήσουν και πάλι το πλεονέκτημα οι παίκτες της Σερβίας, με τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς να υποδέχεται την μπαλιά του Τάντιτς και να διαμορφώνει το 2-1. Ο Γιόβιτς, πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90 λεπτών, ενώ ο Ράντονιτς διαμόρφωσε το τελικό 4-1 υπέρ των γηπεδούχων στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και ολοκλήρωσε την… αποστολή!
FUgxQWmWIAEBm1H_1.jpg

Βαθμολογία 4ου ομίλου

  1. Νορβηγία 6 (3-1)
  2. Σερβία 3 (4-2)
  3. Σουηδία 3 (3-2)
  4. Σλοβενία 0 (1-6)

Επόμενη αγωνιστική:

09/06 Νορβηγία – Σλοβενία (21:45)

09/06 Σουηδία – Σερβία (21:45)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0