Football Talk

Nations League: «One man show» από τον Ρονάλντο – Έσωσε την Ισπανία από την ήττα ο Μαρτίνεθ!

Nations League: «One man show» από τον Ρονάλντο – Έσωσε την Ισπανία από την ήττα ο Μαρτίνεθ!
Η Πορτογαλία διέλυσε με 4-0 την Ελβετία και ο Κριστιάνο Ρονάλντο μάγεψε ξανά, ενώ η Ισπανία έσωσε την παρτίδα στο 90’ με την κεφαλιά του Ινίγκο Μαρτίνεθ (2-2).

Πολύ ωραία αγωνιστική στον «Ιβηρικό» όμιλο με την Πορτογαλία να διαλύει την Ελβετία και την Ισπανία να βγαίνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά ισοπαλία σε επίσημα ματς, ύστερα από τρία χρόνια.

Στο Ζοζέ Αλβαλάδε οι γηπεδούχοι καθάρισαν την υπόθεση τρίποντο από το πρώτο μέρος, καθώς το σκορ άνοιξε ο Γουίλιαμ Καρβάλιο στο 15ο λεπτό με σουτ σε κενή εστία ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ρονάλντο που απέκρουσε ο Γκρέγκορ Κόμπελ. Από εκεί και έπειτα την σκυτάλη πήρε ο «CR7» ο οποίος στο 35’ έκανε το 2-0, μετά από πολύ ωραία πάσα του Ντιόγκο Ζότα και πέντε λεπτά αργότερα οι δυο τους συνεργάστηκαν ξανά και ο 37άχρονος επιθετικός σημείωσε το 3-0.

Ενώ στο δεύτερο μέρος ο Ζοάο Κανσέλο διεύρυνε τα τέρματα της ομάδας του με εξωπραγματικό τρόπο, κάνοντας κίνηση φορ και προσπερνώντας ακόμα και τον Κόμπελ για το 4-0 στο 68’.

Την ίδια ώρα, η Τσεχία αιφνιδίασε την άμυνα των Ισπανών με γρήγορο γκολ του Γιάκουμπ Πέσεκ (4’), όμως ο Γκάβι, με ένα αψεγάδιαστο πλασέ στην γωνία του Τομάς Βατσλίκ στο 45+3’, ισορρόπησε την αναμέτρηση. Παρά την ισοφάριση, οι «φούρια ρόχας» βρέθηκαν εκ νέου πίσω στο σκορ στο 66’ λόγω του τρομερού γκολ του Γιαν Κούχτα, ο οποίος «κρέμασε» τον Ουνάι Σιμόν. Βέβαια, ο Ινίγκο Μαρτίνεθ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ισοφάρισε 2-2 στο 90’ με άπιαστη κεφαλιά.

Τα αποτελέσματα του δευτέρου ομίλου από το πρώτο γκρουπ:

Πορτογαλία – Ελβετία 4-0: (15’ Καρβάλιο, 35’,40’ Ρονάλντο, 68’ Κανσέλο)

Τσεχία – Ισπανία 2-2: (4’ Πέσεκ, 66’ Κούχτα – 45+3’ Γκάβι, 90’ Μαρτίνεθ)

Βαθμολογία:

  1. Τσεχία 2 4 (4-3)
  2. Πορτογαλία 2 4 (5-1)
  3. Ισπανία 2 2 (3-3)
  4. Ελβετία 2 0 (1-6)

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0