Football Talk

Το βίντεο με τον Κιελίνι να παρακολουθεί τις καλύτερες στιγμές του στη Γιουβέντους (video)

Το βίντεο με τον Κιελίνι να παρακολουθεί τις καλύτερες στιγμές του στη Γιουβέντους (video)
Η Γιουβέντους ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο Κιελίνι να παρακολουθεί τις καλύτερες στιγμές του στην ομάδα και να τις σχολιάζει, λίγο πριν αποχωρήσει για το Λος Άντζελες.

Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι αποχωρεί από τη Γιουβέντους ύστερα από 18 χρόνια, με τον επόμενο προορισμό στην καριέρα του να είναι το MLS και η Λος Άντζελες. Ο ιταλικός σύλλογος ανέβασε ένα video με τις καλύτερες στιγμές του 37χρονου αμυντικού, το οποίο παρακολούθησε ο ίδιος και σχολίασε όλα όσα έβλεπε. Μάλιστα, στάθηκε σε μία φωτογραφία που απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με τους Τζιανλουίτζι Μπουφόν, Αντρέα Μπαρτζάλι και Λεονάρντο Μπονούτσι, το διάσημο BBBC.

«Μοιραστήκαμε δέκα χρόνια μαζί. Η φωτογραφία φέρνει δάκρυα στα μάτια ορισμένων φίλων της Γιουβέντους, όχι μόνο σε μένα. Ο Τζίτζι είναι αυθεντικός, σε περιλαμβάνει σε όλα όσα κάνει. Ο Μπαρτζάλι είναι βράχος, εντός κι εκτός γηπέδου, ο οποίος μπορεί να είναι αυταρχικός και την ίδια στιγμή να αστειεύεται με τους νεαρότερους παίκτες. Ο Λέο έχει αυτήν την ενέργεια που μεταδίδει σε όλους γύρω του, μία ανεξάντλητη δύναμη από μέσα του. Ξεπέρασε βουνά που έμοιαζαν απροσπέλαστα, διαψεύδοντας τους επικριτές του τόσες φορές» 



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0