Football Talk

Nations League, Μαυροβούνιο – Ρουμανία 2-0: Πήρε το «τρίποντο» με ντεμαράζ στο δεύτερο ημίχρονο! (video)

Nations League, Μαυροβούνιο – Ρουμανία 2-0: Πήρε το «τρίποντο» με ντεμαράζ στο δεύτερο ημίχρονο! (video)

Πρεμιέρα στο Nations League με νίκη και για το Μαυροβούνιο, το οποίο επικράτησε 2-0 της Ρουμανίας με σκόρερ τους Μουγκόσα και Βούκσεβιτς.

Σε μια αναμέτρηση που δεν διεκδικεί… δάφνες ποιότητας, το Μαυροβούνιο ήταν πιο αποτελεσματικό από την Ρουμανία και με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον 3ο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας του Nations League με νίκη!

Αρκετά νευρικό ήταν το πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες, που είχαν ως κύριο μέλημα να μην δεχθούν κάποιο γκολ.  Στο 36’ ο Μάρουσιτς βρήκε λίγο χώρο μέσα στην περιοχή, σούταρε, αλλά η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και κατέληξε άουτ. Αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή του αγώνα στα 45'.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε, αλλά αν μια ομάδα ήταν αποφασισμένη για τη νίκη αυτή ήταν η εθνική του Μαυροβουνίου. Η προειδοποίηση για την εστία του Νίτα ήρθε στο 62’ όταν ο Χακσαμπάνοβιτς έπιασε ένα σουτ που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια, με τον Ρουμάνο γκολκίπερ να μην είναι το ίδιο τυχερός στο 66’. Η άμυνα της Ρουμανίας έκανε ολέθριο λάθος έξω από την περιοχή και με δύο πάσες από τους Μαυροβούνιους η μπάλα έφτασε στο κεφάλι του Χασκαμπάνοβιτς, ο οποίος έστρωσε στον Μουγκόσα για να «γράψει» το 1-0.

Το τελικό σκορ γράφτηκε τρία λεπτά πριν τα 90. Σε μια αντεπίθεση, οι γηπεδούχοι έφτασαν με ευκολία στην περιοχή των Ρουμάνων και παρά την προσπάθεια του Νίτα, ο οποίος αρχικά απέκρουσε ασθενώς ένα σουτ, ο Βούκσεβιτς με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά.

Μαυροβούνιο (Μ. Ραντούλοβιτς): Μιγιάτοβιτς, Βούκσεβιτς, Τομάσεβιτς, Βούγιασιτς, Βέσοβιτς, Μάρουσιτς (79' Βούκσεβιτς), Ράισκοβιτς (79' Σκέκιτς), Γιάνκοβιτς (84' Σαβίσεβιτς), Γιόβοβιτς (56' Μπόζοβιτς), Χακσαμπάνοβιτς (84' Ρεντούνοβιτς), Μουγκόσα

Ρουμανία (Ε. Ιορντανέσκου): Νίτα, Ράτιου, Κίρικες, Ρους, Μπάνκου, Ολάρου (46' Μαξίμ), Κριστέα (13' Κρετού), Μάριν (78' Σισαλντάου), Ιβάν, Μιχάιλα (65' Μιτρίτσα), Τανάσε (65' Αλιμπέκ)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0