Football Talk

Nations League: Πρεμιέρα με το δεξί για τους Αρμένιους - «Δήμιος» της Ιρλανδίας ο Σπερτσιάν!

Nations League: Πρεμιέρα με το δεξί για τους Αρμένιους - «Δήμιος» της Ιρλανδίας ο Σπερτσιάν!
Πρεμιέρα για την Αρμενία και την Ιρλανδία στο φετινό Nations League, με την πρώτη να υπερασπίζεται  την έδρα της και να εξασφαλίζει το πρώτο της τρίποντο, μέσω του Έντουαρντ Σπερτσιάν.
Σπουδαία επικράτηση των Αρμένιων απέναντι στην ομάδα του Στέφεν Κένι με 1-0, στην παρθενική αναμέτρηση των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων για το φετινό Nations League. Παρότι οι Ιρλανδοί είχαν τον πρώτο λόγο καθ' όλη την διάρκεια του 90λεπτου, οι γηπεδούχοι ήταν πιο ουσιαστικοί, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσουν το ροζ φύλλο της απογευματινής αναμέτρησης.
 
Άχαρο και γεμάτος δυνατές μονομαχίες το πρώτο μέρος στην Ερεβάν, με την Ιρλανδία να παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο. Πλην της συντριπτικά υπέρ της κατοχή, σημείωσε και περισσότερες φάσεις, με τις περισσότερες εξ αυτών όμως να μην προβληματίζουν την εστία του Γιουρτσένκο.
Αντιθέτως το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τους Αρμένιους να ξεκινούν δυναμικά, βρίσκοντας μάλιστα δίχτυα στο 50ο λεπτό, με το VAR ωστόσο να στερεί την χαρά του σκόρερ Μπαρσεγκιάν. Παρά τις συνεχόμενες αλλαγές του προπονητή Κένι, η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα ένα τέταρτο πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου να ανοίξουν το σκορ, χάρις σε εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Σπερτσιάν
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
 
Αρμενία: Γιουρτσένκο, Χονβανισγιάν Α. (56' Μικριτσιάν), Μκογιάν, Χαρογιάν, Χαμπαρντζουγιάν, Χονβανισγιάν, Γκριγκοργιάν, Σπερτσιάν, Μπαρσεγκιάν (89' Ντασιάν), Μπαϊραμιάν, Μπιχακσιάν (56' Ανταμιάν)
 
Ιρλανδία: Kέλεχερ, Κόουλμαν (81' Κιν), Στίβενς (73' ΜακΚλίν), Ντάφι, Ίγκαν, Κόλινς, Ρόμπινσον (73΄Νάιτ), Χέντρικ, Κουλέν (81' Μπρόουν), Πάροτ (65' Ομπαφέμι), Ογκμπενέ
 
Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0