Football Talk

«Αποχωρεί από τη Σέλτικ ο Μπάρκας – Φαβορί η Ουτρέχτη»

«Αποχωρεί από τη Σέλτικ ο Μπάρκας – Φαβορί η Ουτρέχτη»

Στην πόρτα της εξόδου από τη Σέλτικ βρίσκεται ο Βασίλης Μπάρκας, με το ολλανδικό πρωτάθλημα να φαντάζει ο επόμενος σταθμό της καριέρας του.

Σίγουρα, το καλοκαίρι του 2020, όταν η Σέλτικ έβγαλε πέντε εκατ. ευρώ για να αγοράσει τον Βασίλη Μπάρκα από την ΑΕΚ, δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.

Ο 28χρονος πορτιέρο, έπειτα από δύο χρόνια στη Σκωτία δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί και έχει τεθεί στο περιθώριο από τον Ποστέκογλου.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο Έλληνας άσος αναμένεται να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, παρότι το συμβόλαιό του εκπνέει το 2024.

Φέτος, αγωνίστηκε μόλις δύο φορές, όπου δέχτηκε και στις δύο γκολ και από δικό του λάθος. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την υπεροπλία στη θέση του τερματοφύλακα, κάνουν τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ να κοιτάει το μέλλον του μακριά από το Νησί.

Το ίδιο δημοσίευμα, αναφέρει πως η Ουτρέχτη είναι εκείνη που έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να αποτελέσει και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εφόσον, φυσικά, καλυφθούν τα «θέλω» των πρωταθλητών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0