Football Talk

Nations League, Λιχτενστάιν - Μολδαβία 0-2: Νικηφόρο ξεκίνημα για την Μολδαβία του Ρέαμπτσιουκ

Nations League, Λιχτενστάιν - Μολδαβία 0-2: Νικηφόρο ξεκίνημα για την Μολδαβία του Ρέαμπτσιουκ
Με το δεξί ξεκίνησε την προσπάθειά της η Μολδαβία στον 1ο όμιλο του 4ου γκρουπ του Nations League, καθώς επικράτησε με 2-0 του Λιχτενστάιν εκτός έδρας.

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Nations League η εθνική ομάδα της Μολδαβίας καθώς επικράτησε της αντίστοιχης του Λίχτενστάιν στο Βαντούζ με 2-0 για την πρώτη αγωνιστική του 1ου ομίλου στο 4ο γκρουπ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και είχαν την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με τους γηπεδούχους να έχουν παθητικό ρόλο. Μόλις στο 5' η ομάδα του άσου του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ κατάφερε να ανοίξει το σκορ έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νικολαέσκου.

Στη συνέχεια, οι Μολδαβοί δεν απειλήθηκαν καθόλου και με ευκολία κράτησαν το υπέρ τους σκορ. Το δεύτερο μέρος κύλησε όπως ακριβώς και το πρώτο, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν ευκαιρίες και τους γηπεδούχους να αμύνονται. Τελικά, το δεύτερο γκολ ήρθε για την ομάδα του Κλεστσένκο με τον κεντρικό αμυντικό Μπόλοχαν να σκοράρει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και να διαμορφώνει το τελικό 2-0 για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίχτενσταιν (Μ.Στοκλάζα):Μπιούχελ, Ρ.Γκριούνενφελντερ, Αντ.Μαλίν, Σ.Βολφίνγκερ, Λ.Γκράμπερ (83'Μπρέντλε), Α.Σέλε, Σ.Λούχινγκερ (72' Μπεκ), Λ.Μάιερ (72' Νέτσερ), Σ.Γιλντίζ (62' Ν. Φρικ), Ν.Χάσλερ, Γ.Φρικ (62' Φ. Βόλφινγκερ)

Μολδαβία (Σ.Κλεστσένκο):Ντ.Ραιλεάν, Β.Πόσμακ (57'Κράτσιουν), Β.Μπόλοχαν, Ιγκ.Αρμάς, Κ.Ρεβένκο, Β.Ράτσα, Μ.Πλάτιτσα (57'Κ. Ντρος), Ο.Ρέαμπτσιουκ, Μ.Καιμακόφ (85'Στίνα), Ίον Νικολαέσκου, Ιοσιπόι (46'Μαντρισένκο)


Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0