Football Talk

Nations League, Βέλγιο – Ολλανδία 1-4: Θύμισαν «Οράνιε» από τα παλιά! (video)

Nations League, Βέλγιο – Ολλανδία 1-4: Θύμισαν «Οράνιε» από τα παλιά! (video)

Θρίαμβος από την Εθνική Ολλανδίας στις Βρυξέλλες, με εμφάνιση που έφερε μνήμες εποχής Κρόιφ (1-4). Διασυρμός για τους Βέλγους.

Τρομερή πρεμιέρα στο UEFA Nations League για την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ που άγγιξε την τελειότητα και σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους τους «κόκκινους διαβόλους» χάρη στα γκολ των Ντεπάι, Ντάμφρις και Μπέργκβαϊν

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι δύο εθνικές είχαν έναν αργό ρυθμό και τα πρώτα 12’ ήταν πλήρως αναγνωριστικά. Από εκεί και έπειτα, οι γηπεδούχοι ένα λεπτό μετά στόχευσαν το δοκάρι με τον Καστάν, ενώ η απάντηση των Ολλανδών ήρθε στο 16ο λεπτό με το σουτ του Μπέργκχαους να αποκρούεται από τον Μινιολέ. Κάτι που επαναλήφθηκε στο 24’ και στο 37’ από τους Μπέργκβαϊν και Ντεπάι αλλά ο τερματοφύλακας της Κλαμπ Μπριζ είχε σωστή τοποθέτηση στην εστία του και κράτησε ανέπαφη την εστία του και στις δύο περιπτώσεις. 

Μέχρις ότου, ο επιθετικός της Τότεναμ να απειλήσει για δεύτερη φορά και να κάνει το 1-0 με πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής που αιφνιδίασε τον αντίπαλο γκολκίπερ και έστειλε την ομάδα του με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. 

Ενώ στο δεύτερο μέρος ακολούθησε ένα 15 λεπτό «βομβαρδισμών» από τους Ολλανδούς, καθώς ο Ντεπάι στο 51’ έγραψε το 2-0, δέκα λεπτά αργότερα ο Ντάμφρις σε κενή εστία διαμόρφωσε το 3-0 και στο 65’ μετά από ωραίο κατέβασμα, Ντεπάι χτύπησε ξανά και έκανε το 4-0. Το γκολ της τιμής για τους Βέλγους το πέτυχε ο Μπατσουαγί στο 90+3'. 

Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Μινιολέ, Αλντερβάιρελντ, Μπογιάτα, Βερτόνχεν, Καστάν, Μεουνιέ (67’ Καράσκο), Βίτσελ (67’ Μπατσουαγί), Ντε Μπρόινε, Βανάκεν (46’ Ονανά), Αζάρ (46’ Μέρτενς), Λουκάκου (27’ Τροσάρ)

Ολλανδία (Λουίς Φαν Χάαλ): Σίλεσεν, Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Ακέ (74’ Ντε Λιχτ), Μπλιντ, Ντάμφρις, Κλάασεν, Ντε Γιόνγκ, Μπέργκχαους (83' Κοπμάινερς), Μπέργκβαϊν, Ντεπάι 

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0