Football Talk

Καζακστάν – Αζερμπαϊτζάν 2-0: «Κατέβασε ρολά» ο Σάτσκι και χάρισε την νίκη στην ομάδα του

Καζακστάν – Αζερμπαϊτζάν 2-0: «Κατέβασε ρολά» ο Σάτσκι και χάρισε την νίκη στην ομάδα του

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Nations League το Καζακστάν που επικράτησε του Αζερμπαϊτζάν με 2-0 χάρη στα γκολ του Αϊμπέτοφ.

Στο… ντεμπούτο του τρίτου ομίλου της τρίτης κατηγορίας του Nations League, το Καζακστάν επικράτησε εύκολα του Αζερμπαϊτζάν με 2-0 και πήρε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς. «Ήρωες» ο Αϊμπέτοφ, ο οποίος χάρισε την νίκη στην ομάδα του με δύο γκολ, αλλά και ο Σάτσκι, ο οποίος ολοκλήρωσε επτά αποκρούσεις.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στο Αζερμπαϊτζάν, το οποίο όμως δεν ήταν αποτελεσματικό. Παρότι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, δεν κατάφερε να σκοράρει, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Στο δεύτερο μέρος το Καζακστάν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο βελτιωμένο και με ένα εκρηκτικό 10λεπτο κέρδισε τον αγώνα.

Με ένα δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση ο Αϊμπέτοφ στο 50' άνοιξε το σκορ. Πριν καλά καλά γίνει η σέντρα, ο Οράσοφ έκανε το 2-0, μόνο για να δει το γκολ του να ακυρώνεται ως offside. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και στο 60’ ο Αϊμπέτοφ βρήκε ξανά δίχτυα για να κάνει το 2-0, σκορ που έμεινε μέχρι τέλους.

Μεγάλη νίκη για το Καζακστάν, το οποίο ξεκινά θετικά τις υποχρεώσεις του στο Nations League και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Σλοβακία (6/5) με την ψυχολογία στα ύψη. Από την άλλη πλευρά το Αζερμπαϊτζάν παρά την υπεροχή του δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα και στρέφεται πλέον στον αγώνα με την Λευκορωσία (6/5).

Καζακστάν (Μάγκομεντ Αντίεφ): Σάτσκι, Κάιροφ, Ακμέντοφ (79' Μάλι), Μαρόκνιν, Άλιπ, Βορογκόφσκι, Μπαϊτάνα (46' Οράσοφ), Ταγκιμπέργκεν (84' Ζαρινμπέτοφ), Νταραμπάγεβ, Αστάνοφ (73' Κουάτ), Αϊμπέτοφ (79' Σουσενάτσεφ)

Αζερμπαϊτζάν (Τζιοβάνι Νε Μπιάσι): Μαγκομεντάλιεφ, Χαγκβέρντι, Μουσταφάτζε, Χουσέινοφ (79' Μπαϊράμοφ), Σαλάχι, Ισραφίλοφ, Μακμούντοφ (79' Ναζάροφ), Μεντβέντεφ, Ισραΐγεφ (68' Νουρίγιεφ), Νταντάσοφ (68' Αλάσγκαροφ), Έμρελι (79' Σεϊντάεφ)


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0