Football Talk

ΑΕΚ: Προς την έξοδο ο Άμραμπατ, η αντικατάστασή του και ο Πινέδα

ΑΕΚ: Προς την έξοδο ο Άμραμπατ, η αντικατάστασή του και ο Πινέδα

Τα οικογενειακά θέματα του Μαροκινού τον απομακρύνουν από την ΑΕΚ – Μία ΑΕΚ η οποία αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του – Ποια τα δεδομένα για τον Πινέδα και τα «θέλω» της Θέλτα.

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Παρελθόν θα αποτελέσει για την ΑΕΚ ο Νορντίν Άμραμπατ! Το θέμα που έχει ο Μαροκινός με την οικογένειά του, η οποία βρίσκεται στην Ολλανδία, δείχνει ανυπέρβλητο και τον οδηγεί προς την έξοδο από την ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

Το γεγονός αυτό οδηγεί φυσικά την Ένωση στο δρόμο της αντικατάστασης του Άμραμπατ. Ετσι στις μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ, εκτός από στόπερ και κεντρικά χαφ, μπαίνει και ένας εξτρέμ που να παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης με την ίδια ευχέρεια. Όπως ηταν δηλαδή ο Άμραμπατ. Ο Μαροκινός φέτος έπαιξε και ως δεξιός επιθετικός και ως αριστερός, αλλά και 10άρι και ως επιθετικός κάποια παιχνίδια, αναγκαστικά.

Ένα… πολυεργαλείο για μπροστά λοιπόν αναζητά πλέον στην αγορά η ΑΕΚ και θα πάρει.

Τα δεδομένα για Πινέδα

Πάμε και στο θέμα του Ορμπελίν Πινέδα. Η ΑΕΚ θέλει τον Μεξικανό κεντρικό χαφ της Θέλτα ως δανεικό. Ο ίδιος ο Πινέδα θέλει να έρθει στην ΑΕΚ, λόγω Ματίας Αλμέιδα, τον οποίο είχε προπονητή στην Τσίβας. Ωστόσο, η Θέλτα δείχνει να αποτελεί εμπόδιο. Αυτή τη στιγμή η Ισπανική ομάδα έχει βγει στην αγορά και ζητάει 5 με 6 εκατ. ευρώ για τον Πινέδα! Ποσό φυσικά που δεν μπορεί να δώσει η ΑΕΚ. Από την άλλη δεν έχει βρεθεί κι άλλη ομάδα να τα δίνει. Το θέμα λοιπόν, του Πινέδα θα πάρει… χρόνο και θα παιχθούν παιχνίδια τακτικής. Αν βέβαια η Θέλτα βρει αγοραστή και πουλήσει τον Πινέδα, τότε η Ένωση θα πάει στις εναλλακτικές λύσεις της.

Υπάρχει πάντως αισιοδοξία στην ΑΕΚ πως η Θέλτα δεν θα βρει τα λεφτά που θέλει για τον Πινέδα και θα αναγκαστεί να συζητήσει τον δανεισμό του Πινέδα. Εστω κι αν πάρει χρόνο αυτή η ιστορία.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0