Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης: «Καταστάσεις όπως αυτές, να ξεριζωθούν για πάντα από το ποδόσφαιρο»

Ρεάλ Μαδρίτης: «Καταστάσεις όπως αυτές, να ξεριζωθούν για πάντα από το ποδόσφαιρο»

Με ανακοίνωση η Ρεάλ Μαδρίτης τοποθετήθηκε για τα γεγονότα στο Σταντ ντε Φρανς.

Σχετικά Άρθρα

Επίσημη θέση για τις εικόνες που είδαμε στον τελικό του Champions League πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» σε ανακοίνωσή της κατέκρινε τα όσα συνέβησαν, ενώ ζήτησε τόσο την εύρεση των υπευθύνων αλλά και τον λόγο για τον οποίο ορίστηκε ο τελικός σε αυτό το στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεδομένων των ατυχών γεγονότων που έλαβαν χώρα στις 28 Μαΐου στην περιοχή και τις εισόδους στο Σταντ ντε Φρανς, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του σταδίου, η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε να δηλώσει τα ακόλουθα προς υπεράσπιση των υποστηρικτών μας που έπεσαν θύματα αυτών των γεγονότων:

1. - Θέλουμε να μάθουμε ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτόν τον καθορισμό της έδρας του τελικού και ποια κριτήρια λήφθηκαν υπόψη λαμβάνοντας υπόψη όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα.

2. - Ομοίως, ζητάμε απαντήσεις και εξηγήσεις που καθορίζουν ποιος ήταν ο υπεύθυνος που άφησε τους οπαδούς αβοήθητους και ανυπεράσπιστους. Μερικοί οπαδοί των οποίων η γενική τους συμπεριφορά ήταν ανά πάσα στιγμή υποδειγματική.

Καταλαβαίνουμε ότι αυτό που θα έπρεπε να ήταν μια μεγάλη γιορτή ποδοσφαίρου για όλους τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα μετατράπηκε σε ατυχή γεγονότα που έχουν προκαλέσει βαθιά οργή σε όλο τον κόσμο.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις αποκαλυπτικές εικόνες που προσφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, πολλοί από τους θαυμαστές δέχθηκαν βίαιες επιθέσεις, παρενοχλήσεις και ληστείες. Κάποια γεγονότα που έγιναν επίσης όταν οδηγούσαν με τα αυτοκίνητά τους ή τα λεωφορεία τους φοβούμενοι για τη σωματική τους ακεραιότητα. Μερικοί από αυτούς μάλιστα χρειάστηκε να περάσουν τη νύχτα στο νοσοκομείο με τραυματισμούς.

Το ποδόσφαιρο έχει μεταδώσει στον κόσμο μια εικόνα πολύ μακριά από τις αξίες και τους στόχους που πρέπει πάντα να επιδιώκει.

Οι οπαδοί και οι οπαδοί μας αξίζουν ανταπόκριση και να ξεκαθαρίσουν οι σχετικές ευθύνες, ώστε καταστάσεις όπως αυτές που βιώσαμε να ξεριζωθούν για πάντα από το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0