Football Talk

Μέσι: «Δεν είμαστε φαβορί για το Μουντιάλ, αλλά θα δώσουμε μάχη»

Μέσι: «Δεν είμαστε φαβορί για το Μουντιάλ, αλλά θα δώσουμε μάχη»

Βέβαιος ότι η Αργεντινή θα δώσει «μάχη» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι, μετά την κατάκτηση του Finalissima κόντρα στην Ιταλία.

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης (1/6) την κατάκτηση του Finalissima με την Εθνική Αργεντινής, νικώντας 3-0 την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία. Ο αρχηγός της Αλμπισελέστε βραβεύτηκε μάλιστα ως MVP της αναμέτρησης.

Μετά τον αγώνα, ο Μέσι έκανε δηλώσεις αναφορικά με το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, παραδεχόμενος ότι η εθνική ομάδα της χώρας του δεν είναι μέσα στα φαβορί για κατάκτηση του τροπαίου, αλλά αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν μάχη για να φτάσουν ως εκεί!

«Ακόμα βελτιωνόμαστε. Δουλεύουμε μέρα με τη μέρα ώστε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Συνεχίζουμε να λέμε ότι δεν είμαστε μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ, αλλά θα δώσουμε μια μάχη απέναντι σε όλους. Ο όμιλος που έχουμε μας δίνει ελπίδες και θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι. Προς το παρόν αφοσιωνόμαστε στα δυνατά παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε τον Σεπτέμβρη, έτσι ώστε να κάνουμε την καλύτερη προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0