Football Talk

Το BN Sports στα αποδυτήρια του Γουίντσορ Παρκ: Η εικόνα του Τζορτζ Μπεστ, λίγο πριν βγουν στο γήπεδο οι ομάδες! (video)

Το BN Sports στα αποδυτήρια του Γουίντσορ Παρκ: Η εικόνα του Τζορτζ Μπεστ, λίγο πριν βγουν στο γήπεδο οι ομάδες! (video)

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος βρίσκεται στο Μπέλφαστ για την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Βόρεια Ιρλανδία (02/06, 21:45) στο πλαίσιο του Nations League και μεταφέρει για λογαριασμό του BN Sports, πλάνα από το Γουίντσορ Παρκ.

Σχετικά Άρθρα

Γράφει από το Μπέλφαστ ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ένα γήπεδο με εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο, γεμάτο… αναμνήσεις. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το Γουίντσορ Παρκ και την κατάσταση που επικρατεί εδώ, αυτήν τη στιγμή.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Βόρεια Ιρλανδία σε λίγες ώρες (02/06, 21:45) στο πλαίσιο του Nations League, με τον Γκουστάβο Πογέτ να πραγματοποιεί το επίσημο ντεμπούτο του με το εθνικό μας συγκρότημα.

Εκτός από την εμπιστοσύνη που έχουν προπονητής και παίκτες στις ικανότητές τους, σύμμαχος φαίνεται πως θα είναι και ο καιρός, μιας και η θερμοκρασία αναμένεται ιδανική για ποδόσφαιρο.

Από την άλλη πλευρά, το Γουίντσορ Παρκ είναι -εκτός από πανέμορφο- και πανέτοιμο για να υποδεχθεί το ματς. Ο αγωνιστικός χώρος είναι εξαιρετικός, ενώ το στάδιο παρότι παλιό, αναβλύζει νοσταλγία. Φαίνεται, άλλωστε, από το παρακάτω βίντεο, που για να «πατήσει» κανείς χορτάρι, πρέπει να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο, με μία τοιχογραφία του Τζορτζ Μπεστ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0