Football Talk

Το BN Sports στο Μπέλφαστ: Αποκλειστικά πλάνα από τη συνέντευξη Τύπου και το Γουίντσορ Παρκ! (video)

Το BN Sports στο Μπέλφαστ: Αποκλειστικά πλάνα από τη συνέντευξη Τύπου και το Γουίντσορ Παρκ! (video)
Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος βρίσκεται στο Μπέλφαστ για το ματς της Εθνικής Ελλάδας με τη Βόρεια Ιρλανδία (02/06, 21:45) στο πλαίσιο του Nations League και μεταφέρει για λογαριασμό του BN Sports, αποκλειστικά πλάνα, αλλά και όσα συμβαίνουν στο Γουίνστσορ Παρκ.
Γράφει από το Μπέλφαστ ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η Εθνική Ελλάδας κάνει πρεμιέρα στο φετινό Nations League κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία και ο Γκουστάβο Πογέτ, με τον Γιώργο Γιακουμάκη πλάι του, παραχώρησε δηλώσεις κατά τη συνέντευξη Τύπου. Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός στάθηκε στην εμπιστοσύνη που έχει στην ομάδα του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ξέρω πως έχω καλούς παίκτες, θέλω να γίνουμε όμως πολύ καλό σύνολο!».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να τονίσει πως διαθέτει ένα νεανικό σύνολο που κατέκτησε αρκετούς τίτλους εντός της σεζόν.

Όσον αφορά τις συνθήκες στο Μπέλφαστ, ο καιρός είναι ιδανικός για αγώνα ποδοσφαίρου, μιας και η θερμοκρασία κυμαίνεται περίπου στους 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ ο αγωνιστικός χώρος του Γουίντσορ Παρκ είναι σε εξαιρετική κατάσταση.


Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ πιστεύουν πολύ στις ικανότητές τους και είναι αισιόδοξοι πως μπορούν να ξεκινήσουν με το «δεξί» τις υποχρεώσεις τους στο Nations League. Μοναδικό πρόβλημα για τον Ουρουγουανό τεχνικό παραμένει ο Γιώργος Μασούρας, που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον προσαγωγό.


Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο στάδιο μπορεί να χαρακτηριστεί ως... σημαδιακό για την Εθνική Ελλάδας, μιας και τον Απρίλιο του 2003, είχε επικρατήσει με 2-0 εκεί της Βόρειας Ιρλανδίας, με δύο γκολ του Άγγελου Χαριστέα. Ο Ντέμης Νικολαΐδης, που θα βρίσκεται στο σχόλιο δίπλα μου για τα κανάλια της NOVA, δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από εκείνο το παιχνίδι.

«Ήταν πολύ σκληρό ματς, είχαμε φάει πολύ ξύλο μέχρι το 30ο λεπτό. Θυμάμαι πως αναγκάστηκα να γίνω αλλαγή πριν το ημίχρονο και έχασα παιχνίδια στη συνέχεια, εξαιτίας αυτής της αναμέτρησης. Βέβαια, έμειναν με εννέα παίκτες και με τα δύο γκολ του Χαριστέα πήραμε μία τεράστια νίκη. Πολύ κρίσιμη πριν τα ματς με την Ουκρανία και την Ισπανία, που έφεραν την ομάδα στο EURO του 2004».



Όπως εκείνο το βράδυ, έτσι και αύριο, αναμένεται το γήπεδο να είναι σολντ-άουτ, αφού ήδη έχουν πουληθεί 17.000 εισιτήρια.

Στο επίσημο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογέτ, η Ελλάδα καλείται να ξεπεράσει το «εμπόδιο» μιας ομάδας, η οποία ουσιαστικά την έθεσε εκτός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2016, όταν ηττήθηκε δις. Μία με 2-0 εντός έδρας τον Οκτώβριο του 2014 και μία με 3-1 εκτός, ακριβώς έναν χρόνο μετά, το 2015.



Προπονητής και παίκτες νιώθουν έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση, οι συνθήκες μοιάζουν ευνοϊκές, ενώ όπως προαναφέρθηκε, μοναδικό «ερωτηματικό» παραμένει ο Γιώργος Μασούρας που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και δίνει «μάχη» με τον χρόνο, για να προλάβει τόσο το αυριανό ματς (02/06, 21:45) όσο και αυτό με το Κόσοβο (05/06, 21:45). 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0