Football Talk

Ολυμπιακός: Η απάντηση του Ελ Αραμπί και οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Η απάντηση του Ελ Αραμπί και οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Μαρτίνς

Από ώρα σε ώρα περιμένουν στον Ολυμπιακό την (θετική) απάντηση στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, ενώ εντείνονται οι προσπάθειες για τις πρώτες προσθήκες στο ρόστερ. 

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, αλλά έχει το πιο ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο στην Ελλάδα με τις απολαβές του να ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ. Με νούμερα που… ζαλίζουν (151 συμμετοχές, 78 γκολ, 19 ασίστ) με την ερυθρόλευκη φανέλα, η διοίκηση των Πειραιωτών αποφάσισε να του προσφέρει ένα ίδιο συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια συν άλλα 2 εκατ. ευρώ με τη μορφή μπόνους. 

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα καθορίσει ολόκληρο τον σχεδιασμό που αφορά τη θέση του σέντερ φορ και σύντομα θα γνωστοποιήσει την απάντηση του. Ο Μαροκινός βρίσκεται ξανά τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα μετά τις διακοπές του στις Η.Π.Α. και το θέμα του θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, η οικογένεια του είναι ευτυχισμένη στην Ελλάδα και όλα δείχνουν πως το… σίριαλ θα έχει θετική κατάληξη. 

Στον Ολυμπιακό ότι είχαν να κάνουν το έκαναν αναφορικά με την συγκεκριμένη υπόθεση και πλέον έχουν ρίξει το βάρος τους στις προτεραιότητες που έχει θέσει ο προπονητής για την ενίσχυση του ρόστερ. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε από την έναρξη της προετοιμασίας τον βασικό δεξιό μπακ της επόμενης σεζόν και σε δεύτερο λόγο έναν εξτρέμ ικανό να κάνει τη διαφορά. Σε ότι αφορά το πρώτο σκέλος οι Πειραιώτες έχουν εξετάσει πολλές περιπτώσεις και φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει δύο από αυτές. Τον διεθνή Έλληνα πλέον Τζόρτζ Μπάλντοκ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τον Βραζιλιάνο Γιαν Κόουτο της Μάτσεστερ Σίτι που πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπράγκα. 

Την ίδια ώρα, ελάχιστα πράγματα έχουν βγει προς τα έξω σε ότι αφορά την αναζήτηση εξτρέμ. Τα ονόματα του Τέγιο της Ρεάλ Μπέτις και του Καζρί της Σεντ Ετιέν έχουν προταθεί, αλλά φαίνεται πως στον Ολυμπιακό κοιτάζουν κάτι πολύ καλύτερο για την συγκεκριμένη θέση.

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0