Football Talk

Η καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν στο Champions League «λάμπει» από αστέρια και έχει στην κορυφή τον… Μπενζεμά!

Η καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν στο Champions League «λάμπει» από αστέρια και έχει στην κορυφή τον… Μπενζεμά!

Ο επίσημος λογαριασμός twitter του UEFA Champions League ανήρτησε την κορυφαία ενδεκάδα της φετινής σεζόν, με τον Καρίμ Μπενζεμά να  «γράφει» ιστορία, καθώς είναι ο πρώτος Γάλλος που αναδεικνύεται MVP της διοργάνωσης!

Με κυρίαρχο το αγγλικό αλλά και το ισπανικό στοιχείο, η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση παρουσίασε τους κορυφαίους των κορυφαίων, τοποθετώντας τους σε σύστημα 4-3-3.

Οι περισσότεροι εξ' αυτών αγωνίζονται στην Λίβερπουλ, ενώ ακολουθούν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι, για να συμπληρώσουν από έναν παίκτη οι Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν.

Άξιο αναφοράς είναι πως δεν υπάρχει παίκτης της Μπάγερν Μονάχου στην ενδεκάδα!

Αναλυτικά η καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση:

Κουρτουά, Άρνολντ, Ρίντιγκερ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μόντριτς, Φαμπίνιο, Ντε Μπρόινε, Εμπαπέ, Βινίσιους, Μπενζεμά

 

Παράλληλα, ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς! Αυτό ακριβώς ταιριάζει στην περίπτωση των Καρίμ Μπενζεμά και Βινίσιους για την Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Μαδριλένους να βλέπουν τους δύο παίκτες τους, να αναδεικνύονται στην κορυφή δύο βραβείων, πέρα από το γεγονός πως συμπεριλήφθηκαν και στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν!

Ο Καρίμ Μπενζεμά αναδείχθηκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του φετινού θεσμού, πράγμα απολύτως λογικό, αν αναλογιστεί κανείς πως σκόραρε 15 φορές στο Champions League και διαδραμάτισε κομβικό ρόλο σε όλες τις ανατροπές της Ρεάλ Μαδρίτης, στον δρόμο για τον τελικό.

Εκεί ανέλαβε δράση ο Βινίσιους, που χάρισε με το γκολ του στην «Βασίλισσα» το 14ο στέμμα της και πήρε το βραβείο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή της διοργάνωσης.

 


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0