Football Talk

«Η Premier League ερευνά τον Μαρινάκη για στημένους αγώνες και διακίνηση ναρκωτικών»!

«Η Premier League ερευνά τον Μαρινάκη για στημένους αγώνες και διακίνηση ναρκωτικών»!

Μπορεί η Νότιγχαμ Φόρεστ να επέστρεψε στην Premier League μετά από 23 χρόνια, έχοντας ως ισχυρό της άνδρα τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως η Premier League, σύμφωνα με την Daily Mail, αναμένεται να περάσει από μικροσκόπιο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ερευνώντας εξονυχιστικά κάθε κατηγορία που αφορά στημένους αγώνες και διακίνηση ναρκωτικών!

Δημοσίευμα της Daily Mail αποκαλύπτει ότι η Premier League πρόκειται να ερευνήσει τον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την άνοδο της ομάδας του, προκειμένου να διαπιστώσει αν οι κατηγορίες για στημένους αγώνες και διακίνηση ναρκωτικών στην Ελλάδα έχουν βάση.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της Daily Mail: «Ο Έλληνας μεγιστάνας της ναυτιλίας κρίθηκε ικανός να γίνει ιδιοκτήτης ενός συλλόγου από την EFL προτού ολοκληρώσει την αγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ ύψους 50 εκατομμυρίων λιρών πριν από πέντε χρόνια, παρά το γεγονός ότι ήταν αντικείμενο πολλαπλών ερευνών για φερόμενους στημένους αγώνες και διακίνηση ναρκωτικών.

Το 2019 ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού κατηγορήθηκε για στημένους αγώνες και συμμετοχή σε εγκληματικές συμμορίες προτού αθωωθεί από το Εφετείο δύο χρόνια αργότερα και πέρυσι Έλληνας δικαστής έκρινε ότι δεν υπήρχαν στοιχεία αφού κατηγορήθηκε για λαθρεμπόριο ηρωίνης. Η UEFA ξεκίνησε επίσης έρευνα για τους στημένους αγώνες, αλλά σε αντίθεση με τις ελληνικές αρχές δεν απήγγειλε κατηγορίες.

Η Premier League εκφράζει ανησυχίες λόγω των ισχυρισμών και επικοινώνησε με την EFL μετά την πρόκριση της Φόρεστ στα play-off της Championship. Ο 54χρονος, ο οποίος μεγάλωσε μια μικρή οικογενειακή ναυτιλιακή επιχείρηση σε έναν τεράστιο στόλο δεξαμενόπλοιων και πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων αξίας άνω των 2 δισεκατομμυρίων λιρών, δεν φαίνεται να παραβιάζει κανέναν από τους όρους αποκλεισμού της Premier League, οι οποίοι περιλαμβάνουν ποινικές καταδίκες που δεν έχουν δαπανηθεί.

Η νομική ομάδα του πρωταθλήματος, ωστόσο, θέλει να εξακριβώσει εάν υπάρχουν στοιχεία ότι ο Μαρινάκης είχε εμπλακεί σε παράνομη συμπεριφορά στο εξωτερικό που θα είχε ως αποτέλεσμα την καταδίκη στο Ηνωμένο Βασίλειο».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0