Football Talk

Premier League: Η Νόριτς επιβεβαίωσε τον κανόνα, η Νιούκαστλ έγινε η… εξαίρεση!

Premier League: Η Νόριτς επιβεβαίωσε τον κανόνα, η Νιούκαστλ έγινε η… εξαίρεση!

Ναι, η Premier League είναι απρόβλεπτη. Δεν μπορείς να την προβλέψεις, δεν επιδέχεται σχόλια προτού δούμε τι μας επιφυλάσσει, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν αμφισβητούνται. Όπως η πορεία της Νόριτς που οδηγούσε μαθηματικά στον υποβιβασμό, την ώρα που η Νιούκαστλ διέψευσε κάθε προγνωστικό!

Η προϊστορία της Premier League, τα μαθηματικά, η στατιστική και τα αποτελέσματα των προηγούμενων ετών, δεν διαψεύστηκαν στην περίπτωση της Νόριτς. Για την ακρίβεια, επιβεβαιώθηκαν μαθηματικά.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η… ελληνική ομάδα του Ντιν Σμιθ, λόγω της παρουσίας στις τάξεις της, των Χρήστου Τζόλη, Δημήτρη Γιαννούλη και Μαριέλλας Νισοτάκης, υποβιβάστηκε έναν χρόνο μετά την επιστροφή της στην Premier League.

Αν κάποιος μάλιστα παρακολουθούσε την πορεία της, μπορούσε να αντιληφθεί πως το πράγμα οδηγούσε προς την επιστροφή στην Championship. Και αυτό διότι, ποτέ, στην ιστορία της Premier League, έχει καταφέρει κάποια ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, στην 10η αγωνιστική, με μονοψήφιο αριθμό συγκομιδής πόντων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0