Football Talk

Τι… παίζει με Πρίγιοβιτς; – Πότε ξεκινάει προετοιμασία ο Παναθηναϊκός!

Τι… παίζει με Πρίγιοβιτς; – Πότε ξεκινάει προετοιμασία ο Παναθηναϊκός!

Το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό. Τι ισχύει, τι προτεραιότητες βάζουν οι «πράσινοι» και πότε ετοιμάζει έναρξη προετοιμασίας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Οι «πράσινοι» μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, το περασμένο Σάββατο (21/5), ολοκλήρωσαν και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της περασμένης σεζόν (2021/22) και πλέον στρέφονται στην επόμενη μέρα και την… οικοδόμηση του ρόστερ την σεζόν που ακολουθεί.

Για να βάλουμε να πράγματα σε μια σειρά. Αρχικά η ομάδα θα πρέπει να διαχειριστεί το ήδη υπάρχον ρόστερ και να… καθαρίσει τις υποθέσεις τις οποίες είναι στον «αέρα», σχετικά με τα συμβόλαια τα οποία ολοκληρώνονται, όπως και τους παίκτες οι οποίοι θέλουν να ψάξουν το μέλλον τους μακριά από τον Παναθηναϊκό.

Προτεραιότητα στη μεσαία γραμμή

Ο Μαουρίσιο… ετοιμάζει βαλίτσες, ο Χατζηγιοβάνης έκανε την αρχή και αποχώρησε, ενώ Βιγιαφάνιες και Γκατσίνοβιτς βρίσκονται στον «αέρα». Από την μεριά του Αργεντινού, είναι ξεκάθαρο πως θα πρέπει να πέσουν οι οικονομικές απαιτήσεις αλλιώς το μέλλον του είναι αβέβαιο στην ομάδα.
ipiccy_image_6_7.jpg

Όσο για τον Γκατσίνοβιτς, τον πρώτο λόγο τον έχει η Χόχενχαϊμ και ο νέος της προπονητής, Αντρέ Μπράιτενραϊτερ. Ως εκ τούτου, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εστιάσει στην απόκτηση ενός χαφ με επιθετικές δυνατότητες ανεξαρτήτως από το μέλλον των δύο παραπάνω. Ο λόγος; Αν στην χειρότερη των περιπτώσεων… στραβώσει η κατάσταση και των δύο το κέντρο του Παναθηναϊκού θα απαρτίζεται από τον Κουρμπέλη, τον Αλεξανδρόπουλο και τον Πέρεθ. Με τρεις μέσους δεν ξεκινάς προετοιμασία.

Τι... τρέχει με τον Πρίγιοβιτς - Τέλη Ιουνίου η προετοιμασία

Η απόκτηση ενός… δυνατού φορ είναι δεδομένη, αλλά στην περίπτωση Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τα πράγματα δεν είναι και πολύ ρεαλιστικά. Ο Σέρβος επιθετικός μπορεί κάποιος να φαντάζεται πως θα έκανε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, λόγω της επιθετικής του ικανότητας και της εξαιρετικής του αίσθησης με το γκολ, ακόμα και λόγω ίδιας εθνικότητας. Κάτι τέτοιο δεν είναι υπαρκτό όμως. Πολλοί είναι οι παίκτες που μπορεί να προταθούν σε μια ομάδα και η κατάσταση φαίνεται πως έχει φτάσει μέχρι εκεί. Τίποτα το χειροπιαστό δηλαδή.
Να συνυπολογίσουμε πως τα συμβόλαια των Μακέντα και Καρλίτος είναι ακόμα σε ισχύ, οπότε σε συνάρτηση με όλα τα παραπάνω η απόκτηση επιθετικού έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού», έχει βάλει ήδη μπροστά το πλάνο για την επόμενη σεζόν, αλλά εκείνος, το επιτελείο του και οι παίκτες χρειάζονται μερική ξεκούραση για να… γεμίσουν μπαταρίες για την επόμενη χρονιά.

Όσον αναφορά την προετοιμασία, το προπονητικό σταφ έχει αποφασίσει να γίνει ένα πρώιμο στάδιο στην Ελλάδα και το βασικό κομμάτι στο εξωτερικό, με φαβορί την Ολλανδία. Η πρώτη συνάντηση της ομάδας θα γίνει στα μέσα με τέλη Ιουνίου (15 με 20) και στη συνέχεια θα προβούν σε κάποιο προπονητικό κέντρο, με τις πιθανότητες να γείρουν προς… Βόλο μεριά!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0