Football Talk

UEFA: Αποζημιώνει τους 2.700 οπαδούς της Λίβερπουλ που έμειναν εκτός τελικού

UEFA: Αποζημιώνει τους 2.700 οπαδούς της Λίβερπουλ που έμειναν εκτός τελικού

Θέση για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Παρισιού πήρε η γαλλική κυβέρνηση.

Για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Σταντ ντε Φρανς την ημέρα του τελικού του Champions League μίλησε η γαλλική κυβέρνηση. Ο Υπουργός Αθλητισμού της χώρας,  Αμελί Ουντεά-Καστερά, τόνισε πως οι οπαδοί της Λίβερπουλ που είχαν εισιτήριο αλλά έμειναν εκτός του αγώνα είναι 2.700 και πως θα αποζημιωθούν από την UEFA.

Έπειτα ο Υπουργός Εσωτερικών, Ζεράλντ Νταρμαρέν, μίλησε για το γεγονός πως περισσότεροι από 40.000 οπαδοί είχαν πλαστά εισιτήρια, γεγονός που προκάλεσε συνωστισμό. Έπειτα έκανε μια αναφορά στον Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας πως ο Γερμανός ήταν αυτός που κάλεσε στην πόλη φιλάθλους που δεν είχαν καν εισιτήριο. «Το 2019, ο τελικός μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ προκάλεσε τα ίδια προβλήματα στη Μαδρίτη. Το ίδιο και ένας τελικός στο Γουέμπλεϊ πριν από μερικά χρόνια. Ήταν επίσης ο προπονητής της Λίβερπουλ που κάλεσε τους οπαδούς να έρθουν στη Γαλλία ακόμη και χωρίς εισιτήρια.

Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με δεκάδες χιλιάδες Βρετανούς υποστηρικτές των οποίων ένα τμήμα σεβάστηκε απόλυτα τους κανόνες. Και ένα μικρό, αλλά εξαιρετικά ζωντανό, τμήμα που ήρθε σε σύγκρουση με τις αρχές», τόνισε σχετικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0