Football Talk

Αλμερία και Βαγιαδολίδ πήραν άνοδο στην LaLiga – Τα έκανε... θάλασσα η Εϊμπάρ!

Αλμερία και Βαγιαδολίδ πήραν άνοδο στην LaLiga – Τα έκανε... θάλασσα η Εϊμπάρ!

Η Αλμερία και η Βαγιαδολίδ είναι οι ομάδες όπου προβιβάστηκαν στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας! Η Εϊμπάρ παρέμεινε τρίτη και θα διεκδικήσει την άνοδο μέσω των play off, μαζί με τις Λας Πάλμας, Τενερίφη και Ζιρόνα.

Την επιστροφή στην LaLiga σφράγισαν Αλμερία και Βαγιαδολίδ στην τελευταία αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας.

Η Αλμερία με το ισόπαλο αποτέλεσμα (2-2) απέναντι στη Λεγανές ισοφαρίζοντας δύο φορές και η Βαγιαδολίδ με το επιβλητικό 3-0 επί της Ουέσκα πήραν τους απαραίτητους βαθμούς για να εξασφαλίσουν τις θέσεις ανόδου. Πρώτη στη βαθμολογία αναδείχθηκε η Αλμερία σε ισοβαθμία με την Βαγιαδολίδ, αλλά το τρόπαιο ανήκει στην πρώτη.

Αντίθετα, η Εϊμπάρ αναζητούσε μόνο νίκη για να εξασφαλίσει την πρωτιά και να αφήσει τη Βαγιαδολίδ εκτός των δύο πρώτων θέσεων, αλλά η ήττα από την Αλκορκόρν (όπου υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία) την υποχρεώνει να μπει στην διαδικασία των play off, εκεί όπου θα αναδειχθεί και η τρίτη ομάδα που θα βρίσκεται του χρόνου στην LaLiga.

Μαζί με την Εϊμπάρ στα play off ανόδου θα συμμετέχουν οι Λας Πάλμας, Τενερίφη και Ζιρόνα. Στην τρίτη κατηγορία υποβιβάστηκαν οι Αμορεμπιέτα, Ρεάλ Σοσιεδάδ Β, Φουενλαμπράντα και φυσικά η Αλκορκόρν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0