Football Talk

Serie A: Για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία η Μόντσα μετά από 110 χρόνια ύπαρξης!

Serie A: Για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία η Μόντσα μετά από 110 χρόνια ύπαρξης!

Η ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μόντσα, πήρε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας μετά από 110 χρόνια ύπαρξης!

Με τον πρώτο αγώνα των τελικών ανόδου να τον έχει κατακτήσει η Μόντσα με σκορ 2-1, επί της Πίζα, η πρώτη έπαιξε το… ιστορικό παιχνίδι που τους χάρισε την άνοδο στην Serie A μετά από 110 χρόνια ύπαρξης στην έδρα της δεύτερης.

Σε ένα παιχνίδι… ροντέο με το σκορ να αμφιταλαντεύεται, βρέθηκε νικητής στην παράταση! Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με τον Τορεγκρόσα να σκοράρει, ενώ ο Χέρμανσον ήρθε να διπλασιάσει το προβάδισμα στο 9ο λεπτό. Η Μόντσα μείωσε (2-1) στο 20 λεπτό με τον Ματσίν και έτσι ολοκληρώθηκε το σκορ του ημιχρόνου.

Το γκολ… ανόδου (2-2) πέτυχε ο Κρίστιαν Γκίτκαϊερ, 7 λεπτά μετά από την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο (79’), αλλά ο Τζουζέπε Μαστίνου φιλοδώρησε τους φιλοξενούμενους με ένα γκολ όπου έδωσε το προβάδισμα στην Πίζα και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί οι φιλοξενούμενοι έδειξαν αστείρευτο ζήλο για να πάρουν εκείνοι την άνοδο και με δύο γκολ των Μαρόνε και Γκίτκαϊερ, στο 96’ και στο 101’ αντίστοιχα τα έφεραν όλα «τούμπα» και βρέθηκαν με τα… δύο πόδια στην Serie A.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανέλαβε χρέη προέδρου στη Μόντσα, τον Σεπτέμβριο του 2018 και μέσα σε 4 χρόνια κατάφερε να πετύχει κάτι που δεν είχε πετύχει η ομάδα σε 110 χρόνια ύπαρξης. Να ανέβει στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας και παράλληλα να ρίξει την Πίζα στο καναβάτσο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0