Football Talk

Τι και αν έχασαν το Champions League, οι «Reds» του Κλοπ παρελαύνουν ως νικητές στο Λίβερπουλ! (video)

Τι και αν έχασαν το Champions League, οι «Reds» του Κλοπ παρελαύνουν ως νικητές στο Λίβερπουλ! (video)
Φοβερές εικόνες στο Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ και τους παίκτες του να παρελαύνουν, αγκαλιά με τα τρόπαια του FA Cup και του League Cup, παρά την ήττα στον τελικό του Champions League! 
Το 'παν και το 'καναν Κλοπ και Λίβερπουλ, με την πανηγυρική παρέλαση να πραγματοποιείται κανονικά στους δρόμους της πόλης, παρά την απώλεια τόσο της Premier League, για έναν βαθμό από τη Σίτι, όσο και του Champions League λίγες ώρες πριν, από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Παρισιού! Αυτό δεν πτόησε καθόλου τους «Reds», που μαζί με χιλιάδες κόσμου παρέλασαν αγκαλιά με τα δύο φετινά τρόπαια που κατέκτησε η ομάδα. Αυτά του FA Cup και του League Cup. Μπορεί να χάθηκαν οι δύο μεγάλοι στόχοι της χρονιάς, όμως οι «κόκκινοι» δεν έχασαν το χαμόγελό τους:
Άλλωστε όπως είπε προ ημερών ο Γερμανός προπονητής, οι φίλαθλοι της ομάδας του δεν είχαν την δυνατότητα να πανηγυρίσουν όπως θα ήθελαν το πρωτάθλημα του 2020, λόγω της κατάστασης με τον covid-19 και αυτή ήταν η τέλεια αφορμή για να... επανορθώσουν! Αυτό συμβαίνει και με το παραπάνω, στον ρυθμό που δίνει ο γνωστός DJ, Κάλβιν Χάρις, την ώρα που ο δικός μας, Κώστας Τσιμίκας, ζει τις στιγμές με τον δικό του... ιδιαίτερο τρόπο. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, με το Λίβερπουλ να «βάφεται» κόκκινο: 
Ο μόνος που δεν φαίνεται και τόσο... χαρούμενος είναι ο Σαντιό Μανέ, που όπως όλα δείχνουν περνάει τις τελευταίες του στιγμές στο Λίβερπουλ
Έκτορας Σταυρόπουλος 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0