Football Talk

Δυναμικό μπάσιμο για Τζόλη από Μπριζ – Τα δεδομένα και ο Λανγκ!

Δυναμικό μπάσιμο για Τζόλη από Μπριζ – Τα δεδομένα και ο Λανγκ!

Ένα «καυτό» καλοκαίρι αναμένεται για τον Χρήστο Τζόλη, καθώς η Κλαμπ Μπριζ έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκησή του και εφόσον αποχωρήσει ο Νόα Λανγκ, δεν αποκλείεται να τον κάνει και δικό της.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Νόριτς έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 11 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Χρήστο Τζόλη από τον ΠΑΟΚ.

Η άνοδος στη Premier League, γέμισε όσο έπρεπε τα ταμεία του αγγλικού συλλόγου προκειμένου να κάνει δικό της τον 20χρονο επιθετικό.

Ωστόσο, η χρονιά δεν κύλησε τόσο καλά ούτε για την ομάδα αλλά ούτε και για τον παίκτη. Συγκεκριμένα, πέρα από τον υποβιβασμό των «καναρινιών», ο Έλληνας εξτρέμ πέτυχε τρία γκολ σε μόλις 11 συμμετοχές, δίχως να πάρει τις απαραίτητες ευκαιρίες.

Έτσι, το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερο για τον ίδιο, αφού η Κλαμπ Μπριζ έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκησή του. Σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ, οι πρωταθλητές της χώρας έχουν επανέρθει για την περίπτωση του νεαρού άσου, μετά τις κρούσεις που έκαναν όσο ήταν στον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Νόα Λανγκ βρίσκεται στην έξοδο καθώς η Ντόρτμουντ βλέπει στο πρόσωπό του, τον αντικαταστάτη του Τζέιντον Σάντσο για τα εξτρέμ. Σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής, τότε ο Τζόλης θα είναι η πρώτη επιλογή για την αντικατάστασή του.

Φυσικά, η Μπριζ θα προχωρήσει αρχικά σε δανεισμό του ποδοσφαιριστή, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0