Football Talk

Μαλντίνι: «H διοίκηση δε σεβάστηκε εμένα και τον Μασσάρα»

Μαλντίνι: «H διοίκηση δε σεβάστηκε εμένα και τον Μασσάρα»

Ο θρύλος της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, εξέφρασε τα σοβαρά παράπονα του από τη διοίκηση του συλλόγου, υποστηρίζοντας ότι δεν το σεβάστηκε.

Η ομάδα της Μίλαν, ανέβηκε στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου έπειτα από 11 χρόνια, ωστόσο το πανηγυρικό κλίμα, που επικρατεί στις τάξεις των «ροσονέρι» φαίνεται πως δεν αγγίζει τον θρύλο Πάολο Μαλντίνι.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Μιλάνου, με δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta Dello Sport, υποστήριξε ότι παρά τις προσπάθειες του και τις υπηρεσίες, που έχει παράσχει, η διοίκηση του συλλόγου, δεν τον σεβάστηκε.

Ο Μαλντίνι, βοήθησε τη Μίλαν την τελευταία τριετία, με την οικονομική του πολιτική και σε συνδυασμό με τη βοήθεια του τεχνικού διευθυντή Φρέντερικ Μασσάρα,  την οδήγησε ξανά στην κορυφή, ωστόσο τα συμβόλαια τους δεν έχουν ανανεωθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάολο Μαλντίνι:

«Τα συμβόλαιά μας, το δικό μου και του Μασάρα, λήγουν και δεν έχουν ανανεωθεί. Πρέπει να πω ότι με βάση την πορεία μας αλλά και αυτό που έγινε στο παρελθόν, την περίοδο της κρίσης με το θέμα του Ράνγκνικ, θεωρώ ασέβεια το γεγονός ότι η ιδιοκτησία δεν έχει κάτσει έστω να μιλήσει με εμάς. Μόνο να μιλήσουμε, έστω.

Θα μπορούσαν να μας πουν “η δουλειά σας δεν ήταν αρκετά καλή για να συνεχίσετε”. Ή θα μπορούσα να πω εγώ ότι “η στρατηγική σας δεν μου αρέσει”. Όπως έχω πει κι άλλη φορά, μου αρέσει να είμαι εγγύηση για τον οπαδό της Μίλαν. Εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος για να κάνει ένα πρότζεκτ που δεν θα προβλέπει ως στόχο τη νίκη. Δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω, δεν μπορώ να το κάνω. Η αλήθεια είναι ότι η ιδιοκτησία δεν έχει κάτσει ποτέ να μιλήσει μαζί μας και αυτό δεν το δέχομαι».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0