Football Talk

ΑΕΚ: Ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Γιάννη Παπαδημητρίου!

ΑΕΚ: Ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Γιάννη Παπαδημητρίου!

Την λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Παπαδημητρίου ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ!

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί επίσημα ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος αποχώρησε από την θέση του εκτελεστικού διευθυντή έναν χρόνο μετά την ανάληψη της συγκεκριμένης θέσης!

Η ανακοίνωση της «Ένωσης»:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα εκτελεστικό της διευθυντή, κ. Γιάννη Παπαδημητρίου και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα, σε όλη τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων του.»

Εκτός από τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο Δημήτρης Μελισσανιδης, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε για πολλές ώρες συναντήσεις, συνεχίζει τις επαφές του για το οργανόγραμμα της ΑΕΚ.

Επίσης, θα υπάρξει πλήρη αλλαγή οργανογράμματος και στη δoμή των Ακαδημιών όπου υπεύθυνος της Ακαδημίας, υπέυθυνος ανάπτυξης και του συνεργαζόμενου δικτύου αναλαμβάνει ο Ηλίας Κυριακίδης. Αλλά αυτο θα ανακοινωθεί επίσημα όταν ολοκληρωθούν οι αποφάσεις για τις πολλές αλλαγές που κι εκεί θα προκύψουν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0