Football Talk

Καρεμπέ: «Είμαι Μαδριλένος, ελπίζω να κερδίσει η Ρεάλ»

Καρεμπέ: «Είμαι Μαδριλένος, ελπίζω να κερδίσει η Ρεάλ»

Ο Κρίστιαν Καρεμπέ βρίσκεται στο Παρίσι, για τον τελικό του Champions League, με τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού να δηλώνει εμφανώς πως θέλει να δει την Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτήσει το τρόπαιο.

Στο Παρίσι βρίσκεται ο Κρίστιαν Καρεμπέ για να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League, δηλώνοντας πως είναι Μαδριλένος και θέλει να δει την Ρεάλ Μαδρίτης να σηκώνει το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο αθλητικός διευθυντής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε:

«Όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο υπάρχουν πάντα εκπλήξεις, όμως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν θαύματα, υπάρχει μόνο το μυαλό, όπου παίρνονται οι αποφάσεις και μετά μεταφέρονται στο παιχνίδι. Η ομάδα ήταν πολύ έξυπνη, ενώ επίσης έχει ταλέντο, ιστορία και πάνω από όλα το DNA του συλλόγου, όπου το πνεύμα νίκης επικρατεί πάντα.

Είμαι Μαδριλένος, θα ακολουθώ πάντα τη Ρεάλ Μαδρίτης και ελπίζω να καταφέρει να κερδίσει αυτόν τον τελικό. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με την ανανέωση του Κιλιάν Μπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο δεν μπορούμε να μιλήσουμε για την απόφασή του. Σήμερα πρέπει να σκεφτούμε τον τελικό, να συγκεντρωθούμε εκεί και να το κερδίσουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0