Football Talk

Οσέρ – Σεν Ετιέν 1-1: Όλα ισόπαλα στα play-offs υποβιβασμού (video)

Οσέρ – Σεν Ετιέν 1-1: Όλα ισόπαλα στα play-offs υποβιβασμού (video)

Σημαντική ισοπαλία απέσπασε η Οσέρ απέναντι στην Σεν Ετιέν στα playoff υποβιβασμού, με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στον δεύτερο αγώνα.

Δεν είχε νικητή ο πρώτος αγώνα των play-offs υποβιβασμού της Ligue 1, καθώς Οσέρ και Σεν Ετιέν έμειναν στο 1-1. Οι δύο ομάδες πλέον θα «παλέψουν» για ένα «εισιτήριο» στο γαλλικό πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν τη Κυριακή 29/05.

Η Σεν Ετιέν ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα, με τον Ζαϊντού Γιουσούφ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 15’. Ο Γάλλος μέσος με ένα εξαιρετικό τελείωμα στην αριστερή γωνία του Λεόν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1.

Η Οσέρ πίεσε στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να απαντήσει, με τον Οτρέ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 26’. Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε και οι «στεφανουά» όδευαν προς μια μεγάλη νίκη με τον αγώνα να πλησιάζει στο τέλος του.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Στο 88΄ ο Περίν κατέβασε εξαιρετικά την μπάλα μετά από σέντρα του Τουρέ και με πολύ ωραίο τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1.

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Πλέον, ανανεώνουν το «ραντεβού» τους για την Κυριακή (29/05) με στόχο μια θέση στην Ligue 1 της επόμενης σεζόν.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Οσέρ (Ζαν-Μαρκ Φουρλάν): Λέον, Άρκους, Τζουμπάλ, Πεγιενάρντ, Μπερνάρντ, Τουρέ, Σιναγιόκο (63' Περίν), Χέιν (85' Ντουγκιμόν), Σάκι (76' Τρουγιέτ), Οτρέ, Σαρμπονιέ

Σεν Ετιέν (Πασκάλ Ντουμπρά): Μπερναρντόνι, Ναντέ, Μουκουντί, Σακό (53' Γκούρνα-Ντουάτ), Τράουκο, Γιουσούφ (53' Σίλβα), Καμαρά, Αουτσίτσε (65' Μπουντεμπούζ), Μπουάνγκα, Κριβέλι (53' Κάζρι), Νορντίν (83' Μέικον)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0