Football Talk

Ολυμπιακός: Ηρεμία πριν την… καταιγίδα

Ολυμπιακός: Ηρεμία πριν την… καταιγίδα

Τις επιλογές τους για ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο εξετάζουν με προσοχή στον Ολυμπιακό με τις πρώτες αφίξεις να αναμένονται στις αρχές του επόμενου μήνα. 

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Η μεταγραφική περίοδος του φετινού καλοκαιριού είναι μια από τις πιο σημαντικές των τελευταίων χρόνων στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει να αναβαθμίσουν ποιότικα και να ανανεώσουν το ρόστερ με στόχο να επιστρέψουν σε επίπεδα ποιότητας ποδοσφαίρου της προηγούμενης τριετίας. 

Εδώ και καιρό έχουν ξεχωρίσει τους στόχους τους, έχουν προετοιμάσει το έδαφος και απομένουν οι τελικές αποφάσεις για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι. Είναι δεδομένο πως η ενίσχυση θα είναι σημαντική και παράλληλα θα συμβεί και ένα ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ. Το θέμα της ανανέωσης του Ελ Αραμπί βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά ακόμα δεν έχει «τελειώσει» και από την έκβαση αυτής της υπόθεσης εξαρτάται πλήρως το πως θα κινηθεί ο Ολυμπιακός σχετικά με την επιθετική του γραμμή.

Παράλληλα, είναι φανερό πως προτεραιότητα έχει δοθεί στην απόκτηση δεξιού μπακ με τα ονόματα που γράφονται καθημερινά να είναι δεκάδες. Σύντομα οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν την τελική τους κίνηση. Με προσοχή για να περιοριστούν όσο το δυνατόν οι πιθανότητες λάθους. Εξάλλου τα περιθώρια είναι στενά. Ο Ολυμπιακός αναχωρεί στις 22 Ιουνίου για την Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και ιδανικά ο Μαρτίνς θα ήθελε να έχει εκεί τουλάχιστον τρεις από τις μεταγραφές που έχουν προβλεφθεί. 

Πέρα από το ντόμινο που προκύψει στους επιθετικούς και την απόκτηση δεξιού μπακ, πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως οι Πειραιώτες θα κινηθούν για τουλάχιστον έναν εξτρέμ ικανό να κάνει τη διαφορά, μεσοεπιθετικό με έμφαση στη δημιουργία, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από ενδεχόμενες πωλήσεις.

Ήδη το όνομα του Γιώργου Μασόυρα συζητείται έντονα στην Τούρκια. Ωστόσο, για την ώρα επίσημη πρόταση στα γραφεία του Ολυμπιακού δεν έχει φτάσει από καμία ομάδα. 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0