Football Talk

ΑΕΚ: Θα πάρει μεσοεπιθετικό το καλοκαίρι, παρά την παραμονή Μάνταλου

ΑΕΚ: Θα πάρει μεσοεπιθετικό το καλοκαίρι, παρά την παραμονή Μάνταλου

Δεν αλλάζει τα δεδομένα στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, το γεγονός ότι ο Πέτρος Μάνταλος συμφώνησε να παραμείνει.

Μπορεί να σκέφτηκε μέχρι την τελευταία στιγμή την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, ωστόσο όλα άλλαξαν μετά τη συνάντηση που είχε το βράδυ της Τετάρτης (25/05) με τον Δημήτρη Μελισσανίδη… Έτσι ο Πέτρος Μάνταλος συνεχίζει κανονικά στην ΑΕΚ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Από εκεί και πέρα η παραμονή του Μάνταλου δεν αλλάζει την επιθυμία του Αλμέιδα και της ομάδας να αποκτηθεί ένα 10άρι το καλοκαίρι. Δεδομένα η ΑΕΚ θα αποκτήσει παίκτη που θα παίζει στον άξονα κι ας παραμένει ο Μάνταλος στο ρόστερ. Θα γίνει μάλιστα προσπάθεια το 10άρι που θα έρθει να είναι και όνομα που θα κάνει… γκελ στον κόσμο, ενόψει της εισόδου της ομάδας στην OPAP Arena.

Ακόμα και… μαθηματικά να δούμε το θέμα, η εξίσωση βγάζει τη… λύση ότι η ΑΕΚ επιβάλλεται να αποκτήσει μεσοεπιθετικό: Ο Γέβτιτς αποχώρησε χωρίς να κάνει η ΑΕΚ χρήση της οψιόν αγοράς που είχε, ενώ και ο Άμραμπατ που έπαιξε φέτος κάποια παιχνίδια εκεί, δεν είναι 10άρι. Ο Μάνταλος δηλαδή είναι ο μοναδικός που έχει η Ένωση στο ρόστερ της που μπορεί να παίξει πίσω από τον φορ. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, ο παίκτης που θα πάρει η ΑΕΚ να είναι φορ και να έρθει λίγο πιο πίσω στις γραμμές ο Αραούχο. Όλα αυτά θα φανούν μέσα στη μεταγραφική περίοδο και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως θα χτίσει την ομάδα ο Αλμέιδα. Ακόμη και 4-3-3 να παίζει η ΑΕΚ, μεσοεπιθετικός θα έρθει!

Εν κατακλείδι, ο Μάνταλος πείστηκε από τον Μελισσανίδη να μείνει, όμως αυτή η εξέλιξη δεν αλλάζει το μεταγραφικό σχεδιασμό που θέλει την ομάδα να φέρνει παίκτη στον άξονα.

Θοδωρής Καρβουνιάρης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0