Football Talk

Τσουαμενί: «Θα ήθελα να παίξω σε Ισπανία ή Αγγλία»

Τσουαμενί: «Θα ήθελα να παίξω σε Ισπανία ή Αγγλία»
Ο Ορελιέν Τσουαμενί είναι ένα από πιο hot ονόματα αυτή τη στιγμή στο μεταγραφικό «παζάρι», με τον άσο της Μονακό να μην έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του πάρα τα όσα ακούγονται περί σίγουρης μεταγραφής στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο νεαρός μέσος της Μονακό, Ορελιέν Τσουαμενί,  έδωσε συνέντευξη στο CNN και αναφέρθηκε στο μέλλον του καθώς αποτελεί πολύ μεγάλο στόχο τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και της Παρί Σεν Ζερμέν και της Λίβερπουλ.

Για την ώρα, ο Τσουαμενί δεν έχει αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ωστόσο όπως δήλωσε θα ήθελε να αγωνιστεί σε Ισπανία ή Αγγλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο CNN:

«Μου αρέσουν και τα δύο πρωταθλήματα. Μπορώ να παρακολουθήσω ισπανικούς και αγγλικούς αγώνες. Είναι διαφορετικό να παίζεις στην Ισπανία και διαφορετικό να παίζεις στην Αγγλία, αλλά τελικά για εμένα, είναι απλώς θέμα προσαρμογής. Είμαι ένας φιλόδοξος άνθρωπος. Κάθε φορά που κάνω κάτι, θέλω απλώς να κερδίζω. Αν θέλω να είμαι εξαιρετικός, πρέπει να προσαρμοσθώ για να βρω πράγματα που θα μου επιτρέψουν να εξελιχθώ ως παίκτης».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0